- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Oyy çiçeğim hoşgeldin çay keyfi yapıyorum sen napıyorsun![]()
Topiğe giriş yaptımm
Napıyonuz bebeğimsiler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy çiçeğim hoşgeldin çay keyfi yapıyorum sen napıyorsun![]()
Topiğe giriş yaptımm
Napıyonuz bebeğimsiler![]()
Oyyy kurabiyemmmTinnoşum balım nerelerdesin. Bugün tatlımı yemedim bi ısırık alabilir miyim acaba![]()
Gönüldağı izliyorum Fatoşumm afiyet olsunnOyy çiçeğim hoşgeldin çay keyfi yapıyorum sen napıyorsun![]()
Ohh iyi yapmışsın canımOyyy kurabiyemmmHafta sonu diye yattım bitanem sonra geldim. O zaman ısırık alablirsinn dadlusummm
![]()
Ya yeni bölümde bi kız geliyor fragmanı gördün mü. Ben evlenirim onunla diyor. Bence o kız Rıfatı iyileştirecek. Meryem de dt gibi kalsın ortadaGönüldağı izliyorum Fatoşumm afiyet olsunnah rıfatt bu meryemi boğmak istiyorum
![]()
İyi seyirler esroşuumGönüldağı izliyorum Fatoşumm afiyet olsunnah rıfatt bu meryemi boğmak istiyorum
![]()
Yok gel kıvırcıkkBir haftadır uğramadım buralara kapıya yine üç kez vuracam mı![]()
Ohh iyi yapmışsın canım![]()
Bende aylak aylak yatıyorum ama sızarum galiba birazdan
Isırık geliyorrr
![]()
Hahha kapıda kaldılar dur açayım
Gördümm kurabiyemmm gördüm aynısını dediimmYa yeni bölümde bi kız geliyor fragmanı gördün mü. Ben evlenirim onunla diyor. Bence o kız Rıfatı iyileştirecek. Meryem de dt gibi kalsın ortada![]()
Kız profiline yapıcaktım sonra sildimHahha kapıda kaldılar dur açayım![]()
He ya gelsin görsün Cevriyeler ile naciyeler ile çatlasınGördümm kurabiyemmm gördüm aynısını dediimmRıfat iyi olsunn meryem bin pişman olsun geldiğinde evt bebeğim dött gibi kalsın gıcık kız
![]()
Aman dur kız gerçek zannederlerKız profiline yapıcaktım sonra sildim![]()
Şimdi mevzu baska yere gider dedimAman dur kız gerçek zannederler![]()
He ya gelsin görsün Cevriyeler ile naciyeler ile çatlasın![]()