- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
He ya off kız kıza toplanır göbek atardıkAy keşke gelseniz sizde buraya ya valla ne güzel olurr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ya off kız kıza toplanır göbek atardıkAy keşke gelseniz sizde buraya ya valla ne güzel olurr![]()
Kız bunları ne diye aratıp buluyorsun![]()
Kurabiyemmm yaa![]()
Kız bunları ne diye aratıp buluyorsun
İyiyim çiçeğim iftardan geldikkk çay keyfisi aşkım sen nasılsın![]()
Topiğe giriş yaptımm
Napıyonuz bebeğimsiler![]()
Afiyet bal olsunnn Linoşummmmmİyiyim çiçeğim iftardan geldikkk çay keyfisi aşkım sen nasılsın![]()
Askböceğimmmm napıyorsunnOyy joummmm evet sen benim bebeğimsisin![]()
Içeruhhh gönüllerr bir olsundaNPalım bize uzaktan uzağa içeriz kahvelerimizi![]()
Neyi kaçırdım fas gelini yeni geldim demisti3 4 kişi gitti Hahhah anlık daldık mune de bize daldi
Neyse konuya gelelim kim kime gidiyor kim buluşuyor kim sana geliyor ayaklarini kirarim
Bana gelen gelsin ama kimse buluşmasın fena oluyorum![]()
Yok abdesti gireceksin artik canBir haftadır uğramadım buralara kapıya yine üç kez vuracam mı![]()
Abdest mi daha yatsıyı kılmadım gelmeyim mi o zamanYok abdesti gireceksin artik can
Mybiglove profiline bak salişNeyi kaçırdım fas gelini yeni geldim demisti.. magi de gitmis
Ay bende merak ettiim gideyimde bakayımm paremmMybiglove profiline bak saliş
Ya ben gidersem kaç gün giderim bilmem valla geçen 3 gündü çok gidiyorum yaPare sen bulaşma dualar bitene kdr .. bitsin istediğini yap
HngisiYa ben gidersem kaç gün giderim bilmem valla geçen 3 gündü çok gidiyorum yaduramıyorum da şimdi yine Bdv konu var dalacam duruyorum
![]()
Asker sevgilim yılan hikayesiHngisi
Geliyom pareemm tutmayın beniiiYa ben gidersem kaç gün giderim bilmem valla geçen 3 gündü çok gidiyorum yaduramıyorum da şimdi yine Bdv konu var dalacam duruyorum
![]()
Ne oluyor ne oluyor bende hemen bakıyorumGeliyom pareemm tutmayın beniii![]()