• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cute-cat.gif

Sahura uyandım mucizemm ahanda şimdiiii gerii yatışş😍:uykucu::uykucu:

Ergenken ne dinlerdim be paremmm teşekkür ederiimm çiçeğim ❤️😍❤️😍❤️
Yaaaaa 🤗Allah kabul etsin canm benim sen Nerdeydin burda gündüzken orda gece mi 😍
He ya bayıldım ben çok tatlış değiştirme dursun böyle 🤭🤭😍😍

İsimden önce resim geliyor ama 😅😅😅
Olur tatlışkom :21::21:
bir mucizee bir mucizee bebekim tatlım minnoşum naptın sen? bugün doktora mı gittin? son durum nedir 🤔
Yerimmm seniii 😍beni de unutmamış🤗muayene oldum çıktım eve geldim Dr dan haber bekliyorum 🥰

tenor.gif

Gıskanıyollaa sevişmelerimizi ahhh 🤫
Kıskanıyorlar mucizemmm ama sana kocaman sarıldım aşkım umarım doktor kontrolun çok güzel geçmiştir çiçeğim 😍 dualarım sizinle
Jou Jou yorma kız sende kendini yavaş yavaş yap yapacaksan canımı sıkma he kıyamam bebeye 😘😘🥲🥲🥲
Minnosprenses Minnosprenses kız o Faslı şey olan eşi Faslı olan @my_moonlight nickli olan kız kendi Almanyalı eşi Faslı 🥲🥲🥲🤭🤭🤭🤭

Kıskanıyorlar mucizemmm ama sana kocaman sarıldım aşkım umarım doktor kontrolun çok güzel geçmiştir çiçeğim 😍 dualarım sizinle
Jou Jou yorma kız sende kendini yavaş yavaş yap yapacaksan canımı sıkma he kıyamam bebeye 😘😘🥲🥲🥲
Minnosprenses Minnosprenses kız o Faslı şey olan eşi Faslı olan @my_moonlight nickli olan kız kendi Almanyalı eşi Faslı 🥲🥲🥲🤭🤭🤭🤭
Aboovvv tamam tamamm yeterki canın sıkılmasın😘

Back
X