• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuru kuru yeme sos dök 😋
kız dün kendisi tost yapacak oldu en son yaptığı tostta makinede kestiği için granitlerini mahvetmiş o zaman bi sürü kızdım,
bu sefer dedim ki bak sakın bidaha orda kesme diyye dönüp dönüp de baktım
eline bıçağı almış yine basıcak makine üstünde:sinirli:
bağırmamla bırakması bir oldu tahtayı çıkardım atacaktım kafasına nerdeyse :sopa:

bugün de sıkma ile peynir böreği yaptım bu peynir kokuyo bozuk bu at bunu of pof püf yüzdeki ifadeler
delirtti beni yeme o zaman ne bu ya dedim küstü yemicem de kendin ye de
zorla çekip getirdim
heralde bugün çiğ çiğ yerim sosa da gerek yok :D

ibrahim-tatl%C4%B1ses-ibo-show.gif

Topiğeee hızlı giriş yaptımmm🤣🤣
Bütün mesajlara cevap veremedımm sahurumu yaptım şimdi yatacam ama söz verin çok konuşmak yokk:KK33::KK33:

kız dün kendisi tost yapacak oldu en son yaptığı tostta makinede kestiği için granitlerini mahvetmiş o zaman bi sürü kızdım,
bu sefer dedim ki bak sakın bidaha orda kesme diyye dönüp dönüp de baktım
eline bıçağı almış yine basıcak makine üstünde:sinirli:
bağırmamla bırakması bir oldu tahtayı çıkardım atacaktım kafasına nerdeyse :sopa:

bugün de sıkma ile peynir böreği yaptım bu peynir kokuyo bozuk bu at bunu of pof püf yüzdeki ifadeler
delirtti beni yeme o zaman ne bu ya dedim küstü yemicem de kendin ye de
zorla çekip getirdim
heralde bugün çiğ çiğ yerim sosa da gerek yok :KK70:
Haketmiş kuzu, bırak aç kalsın 😂 aklı başına gelir🤭

Kızz unutur muyum yarım kaldı o 😅😅
Aç karnımı doyurmaya gittim sonra namaz kuran örgü derken öyle gittim gelemedim 😁😁
Hemen geliyi seninki
tenor.gif
Hahahahahah 🤭🤭🤭🤭
Ya kıyamam kurabiyem mervem şaka takılıyorummm heeee 😍😍😍😍😍😍
Afiyet olsun hamişimm şifa olsunnn oh missss gel bende seni öpeyim sarılayımmm:KK60::KK60::KK60::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Kurabiyem beni duduştan öptü kıskanın ohhh çatlayınnnn en güzel emoji benimkisiiiiii:süslü::süslü::süslü: :KK68::KK68::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::skandal:

Back
X