- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Sahur şarkımız olsun![]()
Yaaaa çok severim volkan konak da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim koca kombin yapar her gece sabah onu giyer ütüsüz pantolonla kombin yaptı taktı ona sahurda ütüleyim dedim kuzum yabu saatte mı minnoş neden öyle çiçeğim
Bende çok severimYaaaa çok severim volkan konak dateşekkürler bebeğim
Acısını müsait bir zamanda çıkarKurabiyem inan dedim de yarın şirkette yemek varmış neyse dedim ütüledimama sinir oldum
Biz uykuyaKurabiyem Linoşummm minnoşumm başkada kimse yoktu zatenn toptan yazayım dedimmbende iftarı yaptım şimdi çaya geçecez kuzularım birazdan gidersiniz
![]()
Yarın ola hayrola o zaman çiçeğim belki de öyle yapmıştır bizi de merakta bıraktı şimdi bak pareeeeeee ahhh pareeeeeYiyip yattıysa rahatsız etmeyim ya. Belki uyanması zor diye öyle yaptı bilemedim bende
İyi geceler minnoşum Allah rahatlık versin. ÇiçeğimBiz uykuyaafiyet bal şeker olsun bebeğim
![]()
He ya az kaldı kuzucum birazdan hepimizin totosunda pireler uçuşurKurabiyem Linoşummm minnoşumm başkada kimse yoktu zatenn toptan yazayım dedimmbende iftarı yaptım şimdi çaya geçecez kuzularım birazdan gidersiniz
![]()
Ayhhhh yapsın yapsın da bu saatte mı kuzum ya bu erkek milleti değişik heeeBenim koca kombin yapar her gece sabah onu giyer ütüsüz pantolonla kombin yaptı taktı ona sahurda ütüleyim dedim kuzum ya
Dayaklık dimi tam dayaklıkYarın ola hayrola o zaman çiçeğim belki de öyle yapmıştır bizi de merakta bıraktı şimdi bak pareeeeeee ahhh pareeeee![]()
Ben daha namaz kılıcam kuzim ezan bekliyorum burlardayim ama görüşemezsek de afiyet olsun balım görüşürüz yarın inşallahKurabiyem Linoşummm minnoşumm başkada kimse yoktu zatenn toptan yazayım dedimmbende iftarı yaptım şimdi çaya geçecez kuzularım birazdan gidersiniz
![]()
Hahahahahaha evetttt yaaaa valla aklıma takıldı ahhh pareeeeeee
Dur dur uyandı gelir şimdiHahahahahaha evetttt yaaaa valla aklıma takıldı ahhh pareeeeeee![]()