• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedimmm eyvah yaaa sahur yapmayıp yattı ise onu geç ya şu içmedi ise 🤪🤪🤪
Aklımda deli sorular paremmmmm
İnsan yemeği geç su olmadan olmazzzz kız sadece ezana yakın 1 veya 2 kilo su içiyorum yarım saat kala kocaman bardakla yanımda sürahi hahahaahah 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Aynen susuzluk kötü aynen bende girip çıkıp su içiyorum ama şükür utandim bide uyutup kalsaydım burun sabah benim nazımı cekicektiniz:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Dedimmm eyvah yaaa sahur yapmayıp yattı ise onu geç ya şu içmedi ise 🤪🤪🤪
Aklımda deli sorular paremmmmm
İnsan yemeği geç su olmadan olmazzzz kız sadece ezana yakın 1 veya 2 kilo su içiyorum yarım saat kala kocaman bardakla yanımda sürahi hahahaahah 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Abooovvv kuzummmm sabaha kadar işeme hissi ben o kadar içemiyorum 😂😂😂

Ezan okunuyor ben namazı kılayım canlar duanızdan unutmayın😊💞🧡💛🌸💕💖

Allahım iki arada bir derede bide sürekli sürtünmeyle ilgili konu açan birine yazdım 😅😅😅😅😅
Tam dicektim paremmm ezan okunuyor aramızda 2 DKK var 🥲🥲🥲🥲
Hemen kılma părem 5 10 DKK sonra kıl öyle diyorlar 🥲🥲🥲
Hahahahaha kız bulaşma hatim var zikir gurubu var Allah'a sennnn bir dur 🥲🥲🥲🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Boşver sürtünmeyi hahaahajaj

Ezan okunuyor ben namazı kılayım canlar duanızdan unutmayın😊💞🧡💛🌸💕💖

Allahım iki arada bir derede bide sürekli sürtünmeyle ilgili konu açan birine yazdım 😅😅😅😅😅
Ediyoruzz paremm ederizzz Allah kabul eylesin ❤️😍🤲🏻

Hemen bakayımm gideyimde😂😂

Hahahahaha kız bulaşma hatim var zikir gurubu var Allah'a sennnn bir dur 🥲🥲🥲🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Linoşummmm haklıı uslu dur paremmm🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

haha-funny.gif

Olmaz linosum uzmanlık konum :KK70::KK70::KK70::KK70:yine de beni tutun bi gidersem bayrama anca gelirim :KK57::silah::KK17::eek::eek:

Heee kuzum elle açılıyor yağlanıp da 🤪🤪🤪
Birgün denersin bebeğim kolay aslında 😍😍😍😍
Bende bende seviyorum börek hamur işinin her türlüsünü 🤪🤪🤪🤪
Gönder gelsin periiiiii 🤭
Denicem birgün canım tarif isterim 🤩

Aminnn inşallah saliş hepimizinkini inşallah 🤲🏻🌺💐

Hahahaha 🤭🤭🤭🤭
Sende hamaratsın kız Elhamdülillah 😍
Hamurla oynamayı seviyorsun yaparsın çiçeğim birgün elin alışınca zorlanmaz yaparsın yapa yapa insan alışıyor beybisiiii 🥰😘
Unlama kısmı en sevmediğim benimde çok döksen katı olur hamur açılmaz az döksen cıvık olur hamur toparlanmaz :olamaz::olamaz:
Tamam karar şart:hamarat::KK76::KK76:
Kesinlikle öyle kuzum 🤣 inşallah alışırım birgün bende 🤣

Çok kolay sen önce katmer yapcaktın😂😂 hala yapcannnnnn
Yapcez be kanks düzelicez inşallah 🤣🤣
Kuzu çok fazla hamur işi yapmak istemiyorum aslında ondan sıra gelmiyor bakma böreğide eşim pırasa yemeği yemiyor börek şeklinde belki yer diye yaptım 🤣🤣

Back
X