- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç gündür bu şarkıya taktım kürtçeden anlamıyorum ama tınısı ve sesleri çokk güzel sizde dinleyin istedim
Lna16
Jou
MssPARE
Tiniminimavihanim
bir mucizee
@NesNa
@coconatt
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
@ASSOSyal
Hahaha oyy Bilmiyorum ki ne zaman olacazFatmazell ne dicem sanaaaa ben çok kıskandımmmm kırmızı olan
![]()
MssPARE
Catlak-kurabiye yaaâa
Biz ne zaman olacaz kırmızı![]()
Tamamm kuzummCanımm kuzumm şarkına ölürüm benn şimdi gece oldu yarın ilk işim bunu dinlemek![]()
Fenocum hoşgeldinBen geldim ben Tatar Ramazan. Aman feno geldi çayı kapın gelin hadi mevzuuu var. Ex enişteniz instadaaan engelimi kaldırmış. Düştün elime ulannn gör bak neler edeceem sagaaaaa![]()
![]()
Hahaha oyy Bilmiyorum ki ne zaman olacaz![]()
Bende öyle sanıyordum tinnommmm ama yanılmışızzzzFenocum hoşgeldinben seni neden evli sandımm acabaa
![]()
Yok bebeğimm puanla alakalı o nekadar beğeni alırsan okadar yükseliyor ben mesela nirvanaTiniminimavihanim ben şimdi anlamadım neden kanka sizin isimlerin üstünde bazı kişiler de Guru ya da Nirvana yazıyor de bakımmm banaaa buda mı kırmızıya özel bişi
![]()
Linosum sende yazı var ya sil onu sende de yazarTiniminimavihanim ben şimdi anlamadım neden kanka sizin isimlerin üstünde bazı kişiler de Guru ya da Nirvana yazıyor de bakımmm banaaa buda mı kırmızıya özel bişi
![]()
Oynayacak halll kalmadı artıkkYine biz ortalığı yakıyoruz kızlar
Lna16
Fatmazell
bir mucizee
Saliha40
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
Bu iki ana uzaktan bakıyorlar
Jou
Catlak-kurabiye
![]()
Yettiimm paremmm geldiimmmmYine biz ortalığı yakıyoruz kızlar
Lna16
Fatmazell
bir mucizee
Saliha40
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
Jou
Catlak-kurabiye
![]()
Gel yavrum gelYettiimm paremmm geldiimmmm
![]()
Hahaahahaha bu öndeki bana benziyor oynakkkkkkYine biz ortalığı yakıyoruz kızlar
Lna16
Fatmazell
bir mucizee
Saliha40
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
Jou
Catlak-kurabiye
![]()
bende bunun puanla oldugunu biliyorum proya özel değill çiçeğimmmTiniminimavihanim ben şimdi anlamadım neden kanka sizin isimlerin üstünde bazı kişiler de Guru ya da Nirvana yazıyor de bakımmm banaaa buda mı kırmızıya özel bişi
![]()
Degil canım aldigin beğeni sayısıyla ilgiliM
bende bunun puanla oldugunu biliyorum proya özel değill çiçeğimmm![]()
Heee tamam beybisiiiiYok bebeğimm puanla alakalı o nekadar beğeni alırsan okadar yükseliyor ben mesela nirvana
Ohhh onlar anca izlesin hahahaha paremmYine biz ortalığı yakıyoruz kızlar
Lna16
Fatmazell
bir mucizee
Saliha40
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
Jou
Catlak-kurabiye
![]()