- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahatlık versiinn tatlı Joummmm gene gelllBen uyumağaa kızlarrr öptümm hepinizi iyi gecelerrrr![]()
Kızlar moon da Yok bu kadar uzun ban ne oldu ki
En son sevgilisine gününü gösterecekti![]()
Acaba kendi mı dondurdu hesabını ParişKızlar moon da Yok bu kadar uzun ban ne oldu ki![]()
Hah iste faslı yokAhaaaaaa peçeli gelinnnnnnnfaslı galiba buuu
Öyle olsa üyelik iptali yazarAcaba kendi mı dondurdu hesabını Pariş
Ben ban olayını bilmiyorum pare de nasıl oluyor hani kendi dondurunca hesabı görünüyor mu profilHah iste faslı yok![]()
Anladım părem acaba ulaşacak kimse yok mudur bende merak ettim evde mi bişi olduÖyle olsa üyelik iptali yazar
AmiiinnnnAllah kabul etsin inşallah![]()
Valla seni kaçtın zannettik fenoooA
Amiiinnnn
Üyelik tarihine bak anlarsın bebekPare gel hele kulağına bişi dicem...Bu feno 15 yaşımda geldim herkesi kandırdım diyen tayfadan mi. Burada büyüdüm burada gelmiştim diyor.![]()
Dedim ya namaz uzun diye kızValla seni kaçtın zannettik fenooo![]()
Bi anneler topigine biri yazmış bir kaç güne gelicek diye o kadar mayis anneleri herhalde unuttum şimdiAnladım părem acaba ulaşacak kimse yok mudur bende merak ettim evde mi bişi oldu![]()
Hahahaha tamamDedim ya namaz uzun diye kız![]()
Ay gelsin gelsin bizim Faslı gelinBi anneler topigine biri yazmış bir kaç güne gelicek diye o kadar mayis anneleri herhalde unuttum şimdi
Bende öyle sanıyordum tinnommmm ama yanılmışızzzz![]()
Nasıl daaaa sekiyor yaaâaaYettiimm paremmm geldiimmmm
![]()
Bakarsın temammmŞaşırtmayı severim gençlerrr![]()