- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gak gız soğan doğra diyecektin böyle nazik nazik uyanmaz bence
Bende çok severim evet Karadeniz şarkılarını imera, ekin uzunlar, volkan konak, karmeta vs hepsiniiiiSeverim müziklerini özellikle Resul dindar ı. Anlamlı sözleri var![]()
Iyi çek linosum
Soğan da alın giderkeneIyi çek linosum
Çek tulumbayı çek çek çek sur kremini sür sür sür yap nispetini yap yap yapIyi çek linosum
Hayır anlamadığım bu sitede erkek üye olamaz yasak ama emojilerde sakallı erkekte var çok abes olmuş bence hahahaIyi çek linosum
Ben bir kaç buluşmadan sonra dedim ki bu adam merhametli bu adam benim yanıma yakışır gell benlen dedim oturttum nikah masasına hahaha (ironi)O değilde bebisler size bişey sorcam. Eşinizi ilk gördüğünüzde evet bu o dediniz mi içinizden? Çoğu evli arkadaşım bunu diyor da. Çok merak ettim bı deyin hele
Yuuu beybim. Sen evliliği halletmişsin ne güzel. Sıra bebişte hayırlısıylaaaOnun içinde adamı halletmen lazım
Tövbe estağfurullah pis oldum iyice ben ha
Oyyy FatoşummmEsroşuum ciddi misinhiçç göstermiyorsun
güzelliğinden olsa gerek hele o rapunzrl saçlarındann
![]()
Ben zor bir karakterim ilk anda evet o hayatımın adamı demedim zamanla tanıdıkça karakterini gördükçe karar verdim..O değilde bebisler size bişey sorcam. Eşinizi ilk gördüğünüzde evet bu o dediniz mi içinizden? Çoğu evli arkadaşım bunu diyor da. Çok merak ettim bı deyin hele
Heee benim bu en sonuncu ex manita bana dedi ki 3. Haftada sen bukadar dik başlı başına buyruk olmasan şimdiye nikâh masasindaydik dediBen bir kaç buluşmadan sonra dedim ki bu adam merhametli bu adam benim yanıma yakışır gell benlen dedim oturttum nikah masasına hahaha (ironi)![]()
İlk elektrik kesinlike çok önemli. Zaten bişey hissetmedigim adamla aman aman bırak evkenmeyi zaman dahi geçiremiyorum benBen zor bir karakterim ilk anda evet o hayatımın adamı demedim zamanla tanıdıkça karakterini gördükçe karar verdim..
Ama ilk elektirik önemli tabi
Uzun bir zaman gerekli tanıman için, sosyalleşmek önemli o zamanlar da tanımak için birbirini ...
Böyle işler aceleye gelmez gelirse sıkıntı olabilir o yüzden zamana bırakmak lazım ileride sıkıntı olmaması için ...
Bu oldu tam olarak Fenocum biliyor musun ben bununla evlenirim dedim hatta ilk beni arkadaşım seni biriyle tanıştıracam dedi foto gösterdi bende bakıyorum ama fotodaki diğer kişi için ben bunu istiyorum demiştimO değilde bebisler size bişey sorcam. Eşinizi ilk gördüğünüzde evet bu o dediniz mi içinizden? Çoğu evli arkadaşım bunu diyor da. Çok merak ettim bı deyin hele
Aynen öyle fenooo o yüzden hakkında hayırlısı olsunİlk elektrik kesinlike çok önemli. Zaten bişey hissetmedigim adamla aman aman bırak evkenmeyi zaman dahi geçiremiyorum ben
Yaaâaa seni yerim tinnoşummmmBu oldu tam olarak Fenocum biliyor musun ben bununla evlenirim dedim hatta ilk beni arkadaşım seni biriyle tanıştıracam dedi foto gösterdi bende bakıyorum ama fotodaki diğer kişi için ben bunu istiyorum demiştimoda eşim olduu ben buna inanıyorum rabbim hayırlı eş nasip etsin sanada paremede hem göze hem gönlüze hitap etsiin
![]()