• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neeee :sopa::sopa::sopa:
Siz bize nasıl kıydınız hee
tenor.gif
Hahahaha giflerine kurban olam :KK70::KK70::KK70:her gece olan şeyler düngece yoktunuz napalım çenemizi tutamadık:oops::oops:

Çok şükür iyiyim kuzucum bildiğin gibi🥰
Sen nasılsın
Bende iyiyim canım ramazan günü işte 😊

Ooohh yat zıbar ben evde olsam öyle yapardım kesin 🤪
Gel az sen yat ama ben sürekli çalışayım 😂😂
Saat 10:00 yeni uyandım bildiriyorum tavanı izlemekteyim ayılamıyırum cocomm sen nörüyon 😍😍😍
smiling-smiling-cat.gif
Aman yat gitsin ne olacak 🤭 Bende saat 12den bildiriyorum yataktan yeni kalktım 😂😂
Çok şükür canım temizlik yaptım bitti şükür:temizlik::temizlik::temizlik:
Biraz misafirler gelecek de iftara bu hafta ondan :süslü::süslü::süslü::süslü: bu tatlı telaşlar:21::21::21:
Bir görsen 🤭🤭🤭Elimde zikirmatik bir oraya bir buraya hem koşuyorum hem zikir çekiyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Allah yardımcın olsun canım dualarınıda kabul etsin 🤲

Kesinlikle canım hatta evden çalışabileceğimiz bir iş olsa off dadından yinmez 😋😋
Ayyy tadından yenmezdi 🤭🤭🤭

Aman yat gitsin ne olacak 🤭 Bende saat 12den bildiriyorum yataktan yeni kalktım 😂😂

Offff kızzz bugün bak mesela Dr dan geldim işe gitmedim veeeee Bi saatten fazla yattım çünkü neden uyumak çok güzel bişi 🤤

Ayyy tadından yenmezdi 🤭🤭🤭

Offff kızzz bugün bak mesela Dr dan geldim işe gitmedim veeeee Bi saatten fazla yattım çünkü neden uyumak çok güzel bişi 🤤
Yenemzdi Yenmezdi ahh ahh 😍

Ohhh keyif bak bir süre evde dur çalışmayı özlersin 😂 doktor işi hayır mı mucizem?

Amin inşallah canım Allah razı olsun 😊

Yenemzdi Yenmezdi ahh ahh 😍

Ohhh keyif bak bir süre evde dur çalışmayı özlersin 😂 doktor işi hayır mı mucizem?
Sorma yaa evdeyken de çalışmak istiyordum öyle salak Bi döngü işte 🤤
Ama işyeri de çok yoruyor saatlerim çok uzun haftada Bi gün izin hiç bişeye yetmiyor

Hayır olur inşallah cocom kontrol her zamanki gibi

Sorma yaa evdeyken de çalışmak istiyordum öyle salak Bi döngü işte 🤤
Ama işyeri de çok yoruyor saatlerim çok uzun haftada Bi gün izin hiç bişeye yetmiyor

Hayır olur inşallah cocom kontrol her zamanki gibi
Hep öyleyiz kız evdeyken çalışalım, işe başlayınca yatalım istiyoruz 😂
Çalışma saatleri yoğunsa normal sıkılıp bunalman canım belki daha iyi bir fırsat çıkar karşına kim bilir 🤲

İnşallaah mucizem hayır olsun hakkınızda meşakkatli yolda Rabbim yardımcınız olsun🤲

Back
X