- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.282
- 598
Hahaha ama geçti şimdi ac oyna ☺Dans edecek halde değilim parem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha ama geçti şimdi ac oyna ☺Dans edecek halde değilim parem![]()
İyiyim părem hazırlık yapıyorum misafirlere sen nasılsın çiçeğimGece bir yarıdan sonra uyudum dayanamadım artık
Tünaydın bitanem nasılsın ☺![]()
Bende işlerim vardibyaptim dualarını okudum yemeğimi ayarladım uzandım canımİyiyim părem hazırlık yapıyorum misafirlere sen nasılsın çiçeğim![]()
Bugün sen davete gidicen heycanını at isteHiç iyi değilim ya![]()
Karnıma ağrılar giriyor ya akşam heyecanlanmam inşallah eşiöde panik biri beni daha panik edecek biliyorumBugün sen davete gidicen heycanını at iste
Linosun daveti var telaslilar sizi![]()
Kız sakin ol bi şey olmaz rahat olKarnıma ağrılar giriyor ya akşam heyecanlanmam inşallah eşiöde panik biri beni daha panik edecek biliyorum![]()
İyi olmuş yoksa bugün iftara kadar uyurdunGece bir yarıdan sonra uyudum dayanamadım artık
Tünaydın bitanem nasılsın ☺![]()
Ohhhh iyi istiratler çiçeğimBende işlerim vardibyaptim dualarını okudum yemeğimi ayarladım uzandım canım☺
Sanada kolay gelsin bugün dimi davet
Bugün sen davete gidicen heycanını at iste
Linosun daveti var telaslilar sizi![]()
Kızzzzzz sakin ol taze gelin sende mi paniksin benim gibi hahahahaKarnıma ağrılar giriyor ya akşam heyecanlanmam inşallah eşiöde panik biri beni daha panik edecek biliyorum![]()
Aynen yaa çalışma saatim çok uzjnHep öyleyiz kız evdeyken çalışalım, işe başlayınca yatalım istiyoruz
Çalışma saatleri yoğunsa normal sıkılıp bunalman canım belki daha iyi bir fırsat çıkar karşına kim bilir
İnşallaah mucizem hayır olsun hakkınızda meşakkatli yolda Rabbim yardımcınız olsun![]()
Kızzz olsun yeter ki ben geciktirğim zamanlar hüngür hüngür ağlıyordum adet düzensizliklerim başladığında
Hadi inşallah gönlünce olsun balımHep aynı kuzu yaa, nasıl vakit geçecek işte böyle böyle geçiyor30 temmuz
![]()
Kolay gelsin balımHahahahaah kurabiyem
Misafirlerim gelecek hazırlık yapıyorum kuzumm
Geceler bizim hacım![]()
Heyecandan bir şeyleri döküp kırma diyordum sana bugün ben bardak kırdım hahahHiç iyi değilim ya![]()
İzle kuzum güzel başladı ya bide şu Somer mineyi bırakırsa süper olacakAy evet onda 2 bölüm izledim kalanı izleyemedim onu izliyim bende![]()
2 bucuk bölüm izledim valla 1 solukta yarın son bölüme ererim. Ya bence de dediğin gibi olsun aşık olsun köpeği olsun türkanınİzle kuzum güzel başladı ya bide şu Somer mineyi bırakırsa süper olacakromanında normalde böyle değilmiş mine ile devam ediyor. Türkan baya zorluklar çekiyor falan filan sonra başka bir adam çıkıyor karşısına ona aşık oluyor Musmustlu oluyorlarmış ama TV de öyle olmaz bence.
Ki olmasın da o zukkum somer aşık olsun Türkan a![]()
Hiç valla fıstık gibi kız ha2 bucuk bölüm izledim valla 1 solukta yarın son bölüme ererim. Ya bence de dediğin gibi olsun aşık olsun köpeği olsun türkanın
Güzelim kızı ne üzdü bee