- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
İyi geceler kurabiyemBenim şarjım yok bebikler öpüyorum sizi hayırlı sahurlar![]()

Bende öptüm kocaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kurabiyemBenim şarjım yok bebikler öpüyorum sizi hayırlı sahurlar![]()
Baba yorgun fenooooooOyyyyy kafam kazan oldu bugün gençleeer![]()
Hayırdır bebikommmmmmBenimde bugün enerciiiim düşük feno kardeş![]()
Yorgunluk halsizlik gibi Linoşummm dünkü enerjiii yok bende hattaa sizle birlikte uyurumHayırdır bebikommmmmm![]()
ben bi var bi yok tinim![]()
Selaammm kuzularım nerdesiiinizz
MssPARE
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
bir mucizee
@Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
Noisy Girl
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
@B O Z A
@Magnifiaque
@Msspinkie
Unuttuğum inşAllah yoktur.Hayırlı Sahurlar![]()
AminnnnnnEki Görüntüle 3048310
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
Hayırlı cumalar bebişimEki Görüntüle 3048310
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
Cano o güveçte etler dondurucuya atabilirsin bigün yiyebileceğin zaman yersiniz ben öyle yapıyorum benimde kalıyorduBen geldim tık tık grubunun güzel kızları Selamlar
Şimdi size bir soru olur mu bilemedim
Tinnoşumun toprakları geldi bu akşam Kayserililer elleri boş gelmemiş Romen de vardı yani arkadaşım olur kendisi ama kendi müslüman Türkçe konuşuyor biz gibi takır takır
Her neyse konuya geçeyim böyle olunca Türkler olunca için kıpır kıpır oluyor sevdiğim insanları masamda görünce
Şimdi Kayserili ablamlar elleri boş gelmemişler her zamanki gibi tatlısı yemeği ...
Menü de fazlaydı bende ama misafirler güveç ve tatlı getirmişler ikram ettim ama kaldı bende herşeyi fazla yapmıştım çünkü ..
Şimdi tatlı yenir her halukar da ama güveç etli yemeği hemen yenmez ve yeniden misafirlerim olacak yeniden yemek yapacağım güveç yemek ne olacak oruçlu olmasa Romenlerle paylaşırdım ama onlar da oruçlular ve hayvansal hiçbir gıda tuketmiyorlar oruçlu zamanlar da peynir yumurta bile dahil ..
Yanlarına koyayım dedim misafirlerin kabul etmediler...
Şimdi ben bu yemeği kaba koyup şoka atsam olur mu yemek olmayınca yenilse bozulur mu yani çıkarttığımda kızlar ...
Bilemedim sizlere sorayım dedim
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
MssPARE
Catlak-kurabiye
Jou
@NesNa
Siz çevrimiçisiniz diye direk etiketleme yapayım dedim şimdi ben napayım ya![]()
Boyle düşünmen böyle etmen ne kadar güzell kuzummm allahımm hayırlsııyla nasip etcekk sen rahminin dinlenmesine bak doktor dinlensin diye denemeyin demiştirr hazirana ne kaldı herşey cok güzel olcakkGünaydın canımlar
Şimdi sizlere birşey söyleyeceğim. Çoğunuz biliyorsunuzdur ki burada konuşmuştuk haziran ayında Rabbim nasip ederse tüp bebeğe başlayacağım.
Doktor bana kendiniz denemeyin dedi. Ve ben naptım tabiki salaklığıma doymayıp kendim denemedim. Ve bir gebelik durumum oldu yine. Ama tabiki nolduu. Tabiki kimyasal sonuçlandı yine. Kan değeri takip ediyordum birkaç gündür ve düşmüş değer.
Neyse buna şükür diyelim dış mış olmadı ya.
Bekliyordum hazırdım hiç üzülmedim.
İçim huzurlu çünkü yolum belli.
Ben ve benim gibi bekleyen hepimiz bu sınavdan birgün alnımızın akıyla çıkacağız ve gurur yürüyüşümüzü aynı alttaki yapacağız buna tüm kalbinle inanıyorum
![]()
Ölürümm sanaaaaEki Görüntüle 3048310
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
MssPARE
@sebbo
@Magnifiaque
@Morrmeneksee
@My_Moonlight06
Yok kuzum dinlensin diye değil. Kayıplar devam eder sen yıpranırsın dedi. Biz son kez belki bir şans dedik. Ve doktorun dediği gibi oldu. Artık eminim doğal yoldan sağlıklı bir bebek sahibi olamıcağıma. En doğrusu bu kısımda inşallah bebeklerimi doktorların gözetimine emanet etmek.Boyle düşünmen böyle etmen ne kadar güzell kuzummm allahımm hayırlsııyla nasip etcekk sen rahminin dinlenmesine bak doktor dinlensin diye denemeyin demiştirr hazirana ne kaldı herşey cok güzel olcakk![]()
Canım benimm kurban olurum sana benn allahımm güzellikle nasip etsin birimizin kaderimiz cok farklı şansımız çok farklı hepimiz aynı yollarda olamıyoruz mesela demekki allah seni tedavinle nasip etcekk herşeyden bi hayır varr kimimizz mesela evi olur kimimiz nasibi kira evinde yaşar bu hep böyle demekki rabbim seni tedavinle nasip etcekYok kuzum dinlensin diye değil. Kayıplar devam eder sen yıpranırsın dedi. Biz son kez belki bir şans dedik. Ve doktorun dediği gibi oldu. Artık eminim doğal yoldan sağlıklı bir bebek sahibi olamıcağıma. En doğrusu bu kısımda inşallah bebeklerimi doktorların gözetimine emanet etmek.
Bu zamana kadar çok ğzüldük çok yıprandık. Ama bunda kendimi hazırlamıştım olumsuz olabileceğine. Olabilir diyede denemiştik zaten. Hiç şaşırmadım. Aman aman bir üzüntümde olmadı.
Artık daha fazla uzatmanın anlamı yok. 3 sene olcak zaten bir tüp bebek parasını geçmiştir bile harcadıklarımız bu yolda. Biran düşündüm acaba bir kaç kadın doğum doktoruna dahamı gitsek diye ama Daha da fazla oyalanmanın manası yok ya. Herşey yerine gelir parasıda gelir ama bizim psikolojimiz sağlığımız yerine gelmicek. Artık çözüm odaklanmamız ve kısa yolu seçmemiz gerekiyor gerçekten
canımmm rabbim çok büyük eminim alacaksın kucağına sağlıklı bir şekilde. bunları yaşamanda da var bir hayır tabii ki. hepimiz başka şeylerle sınanıyoruz. sen sabır gösterdikçe rabbim sana nasip edecektir ben inanıyorum. dualarım seninle ve tüm bebek isteyenlerleYok kuzum dinlensin diye değil. Kayıplar devam eder sen yıpranırsın dedi. Biz son kez belki bir şans dedik. Ve doktorun dediği gibi oldu. Artık eminim doğal yoldan sağlıklı bir bebek sahibi olamıcağıma. En doğrusu bu kısımda inşallah bebeklerimi doktorların gözetimine emanet etmek.
Bu zamana kadar çok ğzüldük çok yıprandık. Ama bunda kendimi hazırlamıştım olumsuz olabileceğine. Olabilir diyede denemiştik zaten. Hiç şaşırmadım. Aman aman bir üzüntümde olmadı.
Artık daha fazla uzatmanın anlamı yok. 3 sene olcak zaten bir tüp bebek parasını geçmiştir bile harcadıklarımız bu yolda. Biran düşündüm acaba bir kaç kadın doğum doktoruna dahamı gitsek diye ama Daha da fazla oyalanmanın manası yok ya. Herşey yerine gelir parasıda gelir ama bizim psikolojimiz sağlığımız yerine gelmicek. Artık çözüm odaklanmamız ve kısa yolu seçmemiz gerekiyor gerçekten
benim arkadaşıma senin çocuğun olmayacak dediler 40 küsürdü yaşı. tüp bebeğe başlayacaklardı ki kendiliğinden hamile kaldı kız. şimdi 4 yaşında oğlu var. doktor şok olmuştu. rabbim ol derse olur. bunu kimse engelleyemiyo işte kuzumCanım benimm kurban olurum sana benn allahımm güzellikle nasip etsin birimizin kaderimiz cok farklı şansımız çok farklı hepimiz aynı yollarda olamıyoruz mesela demekki allah seni tedavinle nasip etcekk herşeyden bi hayır varr kimimizz mesela evi olur kimimiz nasibi kira evinde yaşar bu hep böyle demekki rabbim seni tedavinle nasip etcek
Mesela yengem e demişlerdi senin çocuğun olmiycak hiç dedi ama üzülmedi çünkü allahım nasıl istiyorsa öyle olsun demişti napalım olmuyor dedi gitti tüp yaptırdı zamanla sonra 2 ci ve 3cüyede normal oldu beklemiyodu allah yerinde nasip ediyor eninde sonunda hepiniz çocuğu elbet olcak rabbim dünyada yaşamadığımız istediğimiz şeyleri yaşamadan canını almazmış allahın izniyle senin de nasibin tüp olcak üzülmemen bile çok güzell rabbimin gücüne gitmez![]()
Aynenn oylee bende onu demeye çalıştım işte herşeyde vaktinde var bi hayırr yengem hiç üzülmedi o laflarınaa napalım allah bigün elbet verir derdibenim arkadaşıma senin çocuğun olmayacak dediler 40 küsürdü yaşı. tüp bebeğe başlayacaklardı ki kendiliğinden hamile kaldı kız. şimdi 4 yaşında oğlu var. doktor şok olmuştu. rabbim ol derse olur. bunu kimse engelleyemiyo işte kuzum
ivit ben de öyle diyorum. inşallah hepimize nasip eder sağlıkla sıhhatleAynenn oylee bende onu demeye çalıştım işte herşeyde vaktinde var bi hayırr yengem hiç üzülmedi o laflarınaa napalım allah bigün elbet verir derdi
Yaaa ozom sen nasılsın hiç konuşamadıkkivit ben de öyle diyorum. inşallah hepimize nasip eder sağlıkla sıhhatle![]()