• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aman he kız uzaktan bakınca öyle görüyorlar. İşte dışarıdan bakan içine girmek istiyor içinde olan ardına bakmadan kaçmak 😅😅
ahahahah deme öyle kıs. evlilik güzel ama zorlukları da çok işte . ben 40 yaşında evlendim ve iyi ki o yaşta evlenmişim diyorum mesela. her şeyi yaşadım gördüm gezdim tozdum. bu insanların 20 li yaşlarda evlenme hevesine girmesine kızıyorum. gez dolaş keyfine bak napcan evlenip o yaşta emeeen 😁

ahahahah deme öyle kıs. evlilik güzel ama zorlukları da çok işte . ben 40 yaşında evlendim ve iyi ki o yaşta evlenmişim diyorum mesela. her şeyi yaşadım gördüm gezdim tozdum. bu insanların 20 li yaşlarda evlenme hevesine girmesine kızıyorum. gez dolaş keyfine bak napcan evlenip o yaşta emeeen 😁
Ben niye göremedim o güzelliği mutluluğu :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: :KK61:

senin ruhunu yerim 😍 sen yaşadıklarından ötürü öyle düşünüyosun ama öyle değilsin guzuuuum 😎
kıs seni ham yaparım he o senin güzel garılığın 😂
evet ablam gerçekten yaşadıklarım çok kötüydü en başta da ailevi sorunlarla başladı arkasından da bu kayıplarım adet düzensizliklerim dr dr koşmalar resmen 4 yılımız doldu 3,5 senemiz böyle geçti
ne hayattan zevkim tadım tuzum ne yaşama sevincim hiç bişeyim kalmadı
nerdeyse ağzıma kadar tüylendim ilaçlar yüzünden
saçımın önlerinde habira artan beyazlarım
önüne geçemediğim kilolarım
piskoloji diye bişey kalmadı mal gibiyim hayatta

Ooo o göbüşle ne göbek atar amaaa bakkk Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
He yaa aha bak şundan 😅😅
tenor.gif

Ohh miss bende bazen diyorum keşke çalışma hayatına daha erken başlasaydım bekarken gezip tozsam paramı dilediğim gibi harcasam. Hayatın tadını çıkarsaydım diye 😬😅😅 Ama şartlar el vermedi ya çalışmaya başladık sonra evlendik haha neyin ne olduğunu anlamadım😅😅

evet ablam gerçekten yaşadıklarım çok kötüydü en başta da ailevi sorunlarla başladı arkasından da bu kayıplarım adet düzensizliklerim dr dr koşmalar resmen 4 yılımız doldu 3,5 senemiz böyle geçti
sen gel benim saçlarımdaki beyazları gör yani ayda 1 boyatmak zorunda kalıyorum. emin ol senden çoktur kıs 😂
bu yaşadıklarının da bi sebebi var elbet bebekim benim. hepimiz bir şeyler yaşıyoruz ki bu hayata laylayloma gelmedik. sınanıyoruz hepimiz bişilerle işte. sen benim 6 ayda yaşadıklarımı bilsen çok zor dönemler geçirdim ben de ama enerjimi yitirmiyorum. hepsi gelip geçici kalıcı değil ki. üzülme bırak akışına. rabbim sana da en güzelini nasip edecek hakediyosun çünkü 🥰

Ohh miss bende bazen diyorum keşke çalışma hayatına daha erken başlasaydım bekarken gezip tozsam paramı dilediğim gibi harcasam. Hayatın tadını çıkarsaydım diye 😬😅😅 Ama şartlar el vermedi ya çalışmaya başladık sonra evlendik haha neyin ne olduğunu anlamadım😅😅
işte o an onu düşünemiyosun canım benim. inan ben de çok üzülüyodum 30 lu yaşlarda evlenmeyi çok istiyodum ama olmadı iyi ki de olmamış 😂 gerçi bebiş için işte yaş geçiyo bi ona üzülüyodum

Mucimmm balım dövecem seni bak
Ne demek ya tadım tuzum yok
Olacak efendim hayata inat olacak. İnatla daha enerjik Olcan. Daha mutlu Olcan.
Pes etmek yok biliyorum içinde bulunduğun yorgunluğu bıkmışlığı. Ama geriye dönüp baktığında keşke kendime bunu yapmasaydım diyor insan. Gün gelecek sende öyle diyeceksin. Rabbim meğer sen ne güzel planlamışsın her şeyi diyeceksin. İnşallah bu aşamanın sonunda o müjdeli habere nail eylesin Rabbim seni. Feraha çıkarsın
Ama böyle şeyler demiyorsun pozitif enerji gönderiyoruz inadına mutlu, daima mutlu
Yoksa merdane geliyor bak

Back
X