• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecegi yok kızz 😀😀
tenor.gif

bir mucizee bir mucizee gelene kadar biz 😅😅😅

Olmasz önce bana dedi bana dediiii😅😅
Mucimmm banane banane beni al onu alma şarkısını sana armağan ediyorum hahah bilmem bir şeyler ifade ediyor mu 😅😅😅
bir mucizee bir mucizee

eheheheh ikinizde olur hazır bebik de var oooohhhh yandan yandan :P
MssPARE MssPARE üzgünüm seni almaycan :P
Dövecem seni az kaldi gayri
:sinirli::sinirli:
vur banağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :P

dövüşmen guzum :D

eheheheh ikinizde olur hazır bebik de var oooohhhh yandan yandan :p
MssPARE MssPARE üzgünüm seni almaycan :p

vur banağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :p

dövüşmen guzum :KK70:
Puhhhh sana

Bide gadın dediydim anlar dediydim oda sattı beni
Lan mucize tam dayakliksin

Gel gel gel

slap-come-here.gif

Oo aşkı memnu artık başlı başına bir kanal oldu 😅😅 az kaldı koyarlar yeniden
Yaprak dökümü de öyle 😅😅
Ezel dizisi de güzeldi ama ilk sezonu iyiydi ikinci sezonu sardırarak izledim ben 😅😅
Yaprak dökümü de bittikce yeniliyorlar 🤣🤣
Ezeli hiç izlemedim 🤣

Sorma kız 😅 ya bide diziler hep aynı yere bağlıyor olayı deli oluyorum ben 😅
Sorma hele yeni diziler amaan çok sıkıcı hep aynı zengin kız falir oğlan yada tam tersi🤣
Eski aile dizileri hiç yok artık

Sorma hele yeni diziler amaan çok sıkıcı hep aynı zengin kız falir oğlan yada tam tersi🤣
Eski aile dizileri hiç yok artık
Kesinlikle canım bi gönül dağı var işte insan izlerken keşke böyle bir dünya olsa diyor. Öyle güzel seviyorlar ki birbirilerini narince kırmadan dökmeden aldatmadan

MssPARE MssPARE sana kıyamam çiçeğim yemek yemedin su içmedin hararet oldun yemekleri yaptın isen uyumaya çalış biraz părem zaman geçsin :KK61::cry: kıyamam sana paremmm 🥺
Kuzum kardeşime davete gidicez
Bugün yemek yapmadım uğraşmadım hiç ama susadım
Ah ah o 5 dakka demiyecektim :kızgın:

Bana da eşim dedi bensiz izleme beraber izleyelim falan bir bekledim iki bekledim ama olmuyor bacım adamı her zaman nerede bulayım😅😅 sonra ona ihanet ettim 🙈 şuan yeni bölümlere yaklaşmak üzereyim 😅😅
Oo sihirli annem Minnosprenses Minnosprenses minnoş dan sorulur 😅😅😅 herhalde tüm bölümlerini ezberledi😅😅 ne zaman görsem sihirli annem izliyordu bi ara 😅😅😅
İşe giderken her sabah izlerdim bayafır izleyemiyorum şu sıra akşam üstü selena izliyorum 😂😂😂😂😂

Biz izliyoruz akşamları çok fazla çıkmaz dışarı falan şuan elveda rumeliyi izliyoruz o bitince belki ona başlarız 🤣🤣
Bende sana yazarken Minnosprenses Minnosprenses i etiketleyesim geldi🤣🤣 bende bir kere bitirdim geçen sene komple. Arada sabahları rastladıkla hala izliyorum ama başlayasım var bugünlerde yine 🤣🤣🤣
Bir yanımda aşkı memnuya başla diyor ama yakında tvde çıkar oda 🤣
Gündüz yaprak dökümü izliyorum kız izle sende sarr11 _13.00 arası 😂😂😂😂

Back
X