• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birşeyde yapmadım aslındaa zamanında theknack vardı bunlarda saff kadın olduğunu bileydiler ortaya erkek çıkınca bi kaçgun sonr aben gelince olacağı buydu🙄yazdıklarımdan şüphelendiler bi durum da theknack olunca gibi birşey demiştim minnoş catlak pare hogwarts beni siliyolardı az daha🙄
Nerden silcez kız yok öyle birşey sade e temkinliydik 🤣🤣

Haha doğru yerde yanlış zamanda geldin😅😅

Ağladım tabi kız 😅 hatta bi konusu vardı bekar anne diye o zaman tanımıyordum onu. Okudum ağladım ettim tabi nicki aklımda yok😅 gittim bide topikte sohbet ettim😅

Hak etti 😅😅 neyse sonra şeettik

Sütlük ve hala bunları bilemedi😅 bi daha vardı neydi unuttum üç olunca dedim gari yeter bu kesin erkek 😅😅
Bende o konuda ilk gördüm ama hiç ağlamadım 🤣🤣🤣 duygusal kurbişim😍🤣

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: hahahahaj çok iyi yaaaaaaaa

Birşeyde yapmadım aslındaa zamanında theknack vardı bunlarda saff kadın olduğunu bileydiler ortaya erkek çıkınca bi kaçgun sonr aben gelince olacağı buydu🙄yazdıklarımdan şüphelendiler bi durum da theknack olunca gibi birşey demiştim minnoş catlak pare hogwarts beni siliyolardı az daha🙄
Theknack ne ben anlamadm ya🙄
Haha doğru yerde yanlış zamanda geldin😅😅

Ağladım tabi kız 😅 hatta bi konusu vardı bekar anne diye o zaman tanımıyordum onu. Okudum ağladım ettim tabi nicki aklımda yok😅 gittim bide topikte sohbet ettim😅

Hak etti 😅😅 neyse sonra şeettik

Sütlük ve hala bunları bilemedi😅 bi daha vardı neydi unuttum üç olunca dedim gari yeter bu kesin erkek 😅😅
Sütlük ve hala birinin nicklerimi erkek mi çıltı
He doğru bide tam o zamana denk geldi bir mucizee bir mucizee

bir mucizee bir mucizee gel kız buraya ne diyor geboş :KK4::ukala: çok masumum dediiiii ben çok yufka yürekliyim kıyamam hiçbirinize yaaaaa:KK22::KK61:
😍😍😍😍😍

tkthao219-bubududu.gif

Hayırlı iftarlar çiçeklerimmm :KK200: :KK60: :KK37:

Çok şükür valla knak iyi korkutmuş kızları ben tanışmamıştım hiç 🤣
Iyiki bende yaniii baştan aşşağa kandırmış bunlarr şunu hiç unutmaamm biri demişki knacka topikte kuşumm dedi knack dedi kuşunmuyumm gerçekten bak burda bana tuğaf geldi msjı az cok şüphelenirdim oysakii bunlar kendini kaptırmış kızzzz :D

Theknack ne ben anlamadm ya🙄

Sütlük ve hala birinin nicklerimi erkek mi çıltı

😍😍😍😍😍
Ayy anlamadı bukızzz 😀😀
Theknack diye bi nick biri vardı dutun topiğinde kaynaşıyolardı megersem erkekmiş kızları kandırmiş
Banada sütlük ve hala dediydiler birşeyde bende anlamadımm ne bu diye bende boyle birşeyde hiç duymamıştım duymayıncada beni irkekk sandılar bacuu

Back
X