• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyiki bende yaniii baştan aşşağa kandırmış bunlarr şunu hiç unutmaamm biri demişki knacka topikte kuşumm dedi knack dedi kuşunmuyumm gerçekten bak burda bana tuğaf geldi msjı az cok şüphelenirdim oysakii bunlar kendini kaptırmış kızzzz :KK70:
Ahahahan ay ne güldüm :KK70: Ama fotograflar atıyordu yaa hatta bebesi kızdı ismide belliudi neydi 🤣🤣🤣🤣

Ayy anlamadı bukızzz 😀😀
Theknack diye bi nick biri vardı dutun topiğinde kaynaşıyolardı megersem erkekmiş kızları kandırmiş
Banada sütlük ve hala dediydiler birşeyde bende anlamadımm ne bu diye bende boyle birşeyde hiç duymamıştım duymayıncada beni irkekk sandılar bacuu
Şimdi olayı daha iyi anladımm joummmm :KK14: :KK14: Ama o theknach Hatırlıyorum manikürlü elini atmıştı karnına atmıştı Kim bilir kimin fotoğrafları:sopa:

Duymadım napiiyimmm 🙄🙄
Oyy oyy tamam gel öpüşek :KK74::KK74::KK60::KK60:
Hele ben kendimi vajinismus sayfalarında buluyorum 🤣🤣🤣 sonra sonraa keşfettik şimddie kurdu oldukk perişimm yaaa🤣🤣🤣
Ama iyi ki geldin tinnoşum 🥰 🥰 🥰 🥰
Bende o konuda ilk gördüm ama hiç ağlamadım 🤣🤣🤣 duygusal kurbişim😍🤣
He ya sulu göz mü yapsam Nickimi😅😅
Theknack ne ben anlamadm ya🙄

Sütlük ve hala birinin nicklerimi erkek mi çıltı

😍😍😍😍😍
Oyy mucişkom ya 😅😅 neyse jou anlatmış olay işte öyleydi 😅
Ahahahan ay ne güldüm :KK70: Ama fotograflar atıyordu yaa hatta bebesi kızdı ismide belliudi neydi 🤣🤣🤣🤣
Güneşşşşş😒😒😒😒😅😅😅

Ayy anlamadı bukızzz 😀😀
Theknack diye bi nick biri vardı dutun topiğinde kaynaşıyolardı megersem erkekmiş kızları kandırmiş
Banada sütlük ve hala dediydiler birşeyde bende anlamadımm ne bu diye bende boyle birşeyde hiç duymamıştım duymayıncada beni irkekk sandılar bacuu
Heee anladm ay nasıl anladınız ki
Sütlük memegen mi hala da regl mi 🤪
Oyy oyy tamam gel öpüşek :KK74::KK74::KK60::KK60:

Ama iyi ki geldin tinnoşum 🥰 🥰 🥰 🥰

He ya sulu göz mü yapsam Nickimi😅😅

Oyy mucişkom ya 😅😅 neyse jou anlatmış olay işte öyleydi 😅

Güneşşşşş😒😒😒😒😅😅😅
Vallah eşim bana sürekli kızıyo erkek mi kadın mı belli de değil kimlerle konuşuyon diye 😁😁😁

Heee anladm ay nasıl anladınız ki
Sütlük memegen mi hala da regl mi 🤪

Vallah eşim bana sürekli kızıyo erkek mi kadın mı belli de değil kimlerle konuşuyon diye 😁😁😁
Cidden öyle ya 😬 ama aramızda yoktur herhalde ya 😬 doğru söyleyin herkes bağyan mı 🤭

Haha doğru yerde yanlış zamanda geldin😅😅

Ağladım tabi kız 😅 hatta bi konusu vardı bekar anne diye o zaman tanımıyordum onu. Okudum ağladım ettim tabi nicki aklımda yok😅 gittim bide topikte sohbet ettim😅

Hak etti 😅😅 neyse sonra şeettik

Sütlük ve hala bunları bilemedi😅 bi daha vardı neydi unuttum üç olunca dedim gari yeter bu kesin erkek 😅😅
Amann

Back
X