- 25 Ağustos 2019
- 62.492
- 119.998
- 698
- 31
Tinoşla tanışıyormusunnSeenn mii cok sasırdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tinoşla tanışıyormusunnSeenn mii cok sasırdım![]()
Evett öznuşum benim dua kardeşiiim. JoumTinoşla tanışıyormusunn![]()
Su doktorun yöntemi miBebeğimm gümbürtüye gittiim ben sormaa ….yöntemii var bildin miionunla ilgili konu açıldı yanlış anlaşılmalar olduu filan herkes tümden gittii
![]()
Ayy allahımm senle tanıştıkmı diye bakıyorumm hiçte yabancı gelmiyorsun banaNasılsın talimm sağolasınnnn bebiş nasillll![]()
Ooo hayırlı işlerr tinnooşş heleEvett öznuşum benim dua kardeşiiim. Joum![]()
Tamam beee çok sevişmeennn
Hahh ondan canımcımmSu doktorun yöntemi mineyse gelmiş geçmiş olsun 1 ayda cokmus sitede daha dikkatli yürüyecegim artık
![]()
Gel kız hamiş sana da sarılayımTamam beee çok sevişmeennn![]()
Gel kız hamiş sana da sarılayımhem belki göbüşün sürtünür bize de nasip olur
![]()
İnanmıyorum yaaHahh ondan canımcımmdışardan baktım hepp ahanda böylee
![]()
Bekliyoruzz kuzum 1 senedir bekletiyor essek sıpasıııOlurr olurrr vaktiylee gelirr kuzumm sendemi bekliyorsun bebişidoğumuma giderken hepinize dua edecemm
![]()
Ben sana kurban olurumm kuyyybaaannnn
Ben de iyim elhamdülillah.. çok yeni daha bu gurupta tanıştık kuzummAyy allahımm senle tanıştıkmı diye bakıyorumm hiçte yabancı gelmiyorsun bana
Iyiyim canımm girdim yatağa öyle uykum gelse uyuycamsen nasılsın
![]()
Benimde 2buçuk sene sonra oldu kuzu aşılama oldum olumsuzdu tüpe başlıycaktım eylülde banada sürprüz oldu ama tabii düşük haberiyle kanamayla sağlıklıydı demekki tutundu rabbimmm vaktiyle ol der ve olurr olacak bitanemmBekliyoruzz kuzum 1 senedir bekletiyor essek sıpasıııhayırlı dogumun olsun vakti zamanında
duayı da edersin inşallah
![]()
Sende benim gibi sevgi pıtırcıkkkBen de iyim elhamdülillah.. çok yeni daha bu gurupta tanıştık kuzumm![]()
Sağol canımmm benimmmGeçmiş olsun canımdönmüşsün ya sonunda ona bak
![]()
Neyse karıştırmayakkk barimmm olmuş olanBebeğimm gümbürtüye gittiim ben sormaa ….yöntemii var bildin miionunla ilgili konu açıldı yanlış anlaşılmalar olduu filan herkes tümden gittii
![]()