Allah razı olsun balım 15 bitecek Allah izin verirse hayırlısı bakalım ❤️

Rahim kalınlaştırmaya mı çalışıyor doktor ne yapıyor ki şimdi ne durumdasın?
Maşallah subhanallah cinsiyeti belli olmuştur o zaman :anne:
evet kuzum bugün adetin 31.günü adet de olmam sanırım bant deniyoruz ne kadar gidecek bakalm ilaçtan daha faydalı gibi ama istediğimiz kalınlıpı sanırım görmek çok zor geliyo bana

Maşallah subhanallah cinsiyeti belli olmuştur o zaman :anne:
evet kuzum bugün adetin 31.günü adet de olmam sanırım bant deniyoruz ne kadar gidecek bakalm ilaçtan daha faydalı gibi ama istediğimiz kalınlıpı sanırım görmek çok zor geliyo bana
Yok balım daha göremedi doktor herkeste böyle mi bilmem nazlı çıktılar galiba 😂😂

Bantta işe yarıyor mucizem ama kalınlaşma da sorun varsa sebebi ne söylemiyor mu birşey doktor?

Yok balım daha göremedi doktor herkeste böyle mi bilmem nazlı çıktılar galiba 😂😂

Bantta işe yarıyor mucizem ama kalınlaşma da sorun varsa sebebi ne söylemiyor mu birşey doktor?
eeee terbiyeli olcak bak maşallah :D
söylemiyolar ya
ama bu sefer şey dedi estrofem ilacı belli bi süre sonra karaciğerinin parçaladığını düşünüyoruz çünkü rahim kalınlığın ve e2 değerin bi süreden sonra düşmeye başlıyor dedi
ama bantı parçalayamıyor dedi o yüzden bunu deniyoruz dedi

Ay ahahah😂😂😂

O yüzden kimi doktor estrofemi bile fitil olarak veriyor canım bantla birlikte. Senin rahme histereskopi oldu mu peki?
histeroskopi olmadım demedi yapalım diye
daha doğrusu ilk hsg yi beğenmedi kendi bi yer söylemişti burda tekrar çektirin gerekirse histeroskopi, yapcaz demişti biz başka bi yerde çektirdik onu gördü bişey demedi sıkıntı olsa yapardı heralde

yakıştı yakıştı ben de size yaprak olurum:KK76:iyi kuzum ya ne olsun sen nasılsın
Iyiyimm bende askomm
Ondanndeğill saniyesi beni çıldırtıyorduu bide burslu oğrencilere gidiyo diyede yaptım
Daha geçen sene vereceğidimm bizimki yok dedi inanmadı 😂 50 liralan neler alırim dedi bana olsa olsa veririm fakire nedir derdii
Nese dedim bidaha güzellikle söyleyeyim tamam dedii aaa şaşırdım böylee 50 lira nedirki dedi hahahaha baktı herşey zam market falan 50 lira az geldi kaptım geldim :KK70: :KK70: gereksiz şeylere pek vermez

Iyiyimm bende askomm
Ondanndeğill saniyesi beni çıldırtıyorduu bide burslu oğrencilere gidiyo diyede yaptım
Daha geçen sene vereceğidimm bizimki yok dedi inanmadı 😂 50 liralan neler alırim dedi bana olsa olsa veririm fakire nedir derdii
Nese dedim bidaha güzellikle söyleyeyim tamam dedii aaa şaşırdım böylee 50 lira nedirki dedi hahahaha baktı herşey zam market falan 50 lira az geldi kaptım geldim :KK70: :KK70: gereksiz şeylere pek vermez
hadi yaaa
bizimki inanmaz :D
sizde şimdi saniye yok mu patır patır yazıyonuz mu

Back
X