- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
He maşallah hatunun elinde her marifet var

Yemek de yapıyor salçayla
Devamı neydi kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He maşallah hatunun elinde her marifet var
İnşallaah canım Rabbim yardım etsinama buzaman öyle oluyormuş kuzu bende öyleydiimm hayırlısıyla vaktiyle gelsin![]()
Amin fatmacım hepimiz için AminÇiçeğiim Allah razı olsun güzel temennilerin için çok şükür ki hepimiz eşten yana çok şanlıyız eminimbu günlerde geçer biter gider inşallah güzel günleri tez vakitte görelim sende kucağına bebişini sağlıcakla al
![]()
Onu bilmiyorum ben kaçırdım orayıHe maşallah hatunun elinde her marifet var
Yemek de yapıyor salçayla
Devamı neydi kızkalçayla ne yapılıyordu
![]()
Kız komik bir video vardı yaOnu bilmiyorum ben kaçırdım orayı
Aynı ben bende cok yaparım öyle şeylerii seviyorr demekki yemek yapmayı mutfağı falan
Mesela bugün ben epey yoruldum markete git gell yerleştirr bana şuan uyku bastı ama uyumak istemiyorum sonra başım çatladı çatlıcak hale geliyorİnşallaah canım Rabbim yardım etsin
Amin fatmacım hepimiz için Amin![]()
Ben bilmiyom o videoyuKız komik bir video vardı ya
Yemek de yaparım salçayla diye başlıyordu![]()
Bende burada görmüştümBen bilmiyom o videoyuya da gördümde hatırlamıyom şini kafam kazan gibi
Uyumadan dinlendir kafanı sadece o zamanMesela bugün ben epey yoruldum markete git gell yerleştirr bana şuan uyku bastı ama uyumak istemiyorum sonra başım çatladı çatlıcak hale geliyor
Bende burada görmüştümaman neyse salla
![]()
Oyle ediyorumUyumadan dinlendir kafanı sadece o zaman
Ahahah bak bu daha iyi kobrada neymişBiz daha iyi kıvırırız
![]()
Canım cocom güzel anne herşeyin en güzeline layıksın herşey güzel olucak sabrımızın sonu geliyor gelicek teSizlere yazarken gözümde yaşla yazıyorum. Birgün Bunları yazacağım aklıma gelmezdi. Her zaman başkalarının güzel sonla biten hikayelerini okudum, duydum çünkü. Hikayemi değil ama hissettiklerimi yazmak istedim
Gerçekten çok zor süreçlerden geçtim bende. Gerek çevre gerek doktorlar gerekse kendi içimdeki bitmek bilmeyen savaşım mahvetti beni. An geldi bitirdim sandım o savaşı an geldi ortasından tekrar başladım herşeye.
Bu süreçte ailem dahil (bilmedikleri için) eşimden başka kimsenin desteğini görmedim. Ameliyat oldum eşim bekledi muayene oldum eşim tuttu elimden. Ağladığım zırladığım dönemlerde yorgun bitap halde eşim imkanı dahilinde birşeyler yapıp kafamı dağıtmaya çalıştı. Allah ondan razı olsun. Eşlerinizden böyle destekler görüyorsanız yılmayın kızlar.
Bazen insanlar öyle acımasızdı ki dillerinin kemiği olmadı. Kimseyi görmek istemediğim zamanlardan geçtim. En uzak yada en yakından hamile haberi duymak üzüyordu beni. Bu üzüntünün nasıl birşey olduğunu ancak yaşayan bizler anlarız kıskançlık üzüntüsü değilde adını koyamadığımız birşey işte.
Yola hep "ileride uğraşmadığım için pişman olmak istemiyorum." diyerek devam ettim. Tam toparlayamadım cümlelerimi anlatacaklarımı belki ama bunları yazmak istedim. Belkide yalnız olmadığınızı bilin istedim. Ben kkyı keşfedene kadar anlatacak kimsem yoktu ve yalnız hissediyordum kendimi.
Biz çok değerliyiz, biriciğiz. Hiç kimse ama hiç kimse bizden daha kıymetli değil şu dünyada. Çocuğumuz olsada olmasa da bu böyle ve kimse değiştiremez bunu. Her anımızın kıymetini sırf bu sebepten daha iyi bilelim inşallah
Sınandığımızı ve mükafatını bu dünyada alamazsak bile Allahın huzurunda alma ihtimalimizi düşünerek sabredin, tevekkül edin, bol bol dua edin. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmıyor şükürler olsunbenim dualarım hepinizle kim ne zaman istiyorsa hayırlısını sağlıklısını versin herkese
bir mucizee
Lna16
Tiniminimavihanim
Fatmazell
Catlak-kurabiye
Minnosprenses
MssPARE
başka kim var net olarak bilmediğim için etiketleyemedim.
İyiyim çatlağım ay haftasonu ev işi bitmiuor azcık gezindik geldik şimdi yemek yapıyorumİyiym perimmm sen nasılsın![]()
![]()