really-good-morning.gif
Bu giflere bayılıyorum yaa😘😍

Aa onu seviyorum evet güzel bakayum a2 bulabilirsem🤣🤣
Tüm kanal listesini dolan😅😅 bende bir kaç ay önce gördüm tee listenin sonlarında 😅 eşime deidm şunu göz önüne getir de arada dizi izleriz diye😅 bez bebek falan çıkıyor hahah eski diziler çıkıyor denk gelirse güzel oluyor

Tüm kanal listesini dolan😅😅 bende bir kaç ay önce gördüm tee listenin sonlarında 😅 eşime deidm şunu göz önüne getir de arada dizi izleriz diye😅 bez bebek falan çıkıyor hahah eski diziler çıkıyor denk gelirse güzel oluyor
Evet onda güzel diziler oluyor🤣 bende bakayım bir 😍

Yaaaaa canım kurabiyemmmmm duygulandırdın beniiiii🥹🥹🥹🥹 iyiki varsınnnnn iyiki varsınızzzz 😍😍😍😍 güzel dualarına çok çok amiiiin bitanem🥰🥰🥰 ayy son yaptığımız grubun ilk hamişiysem daha çok sevindimm anısı kalacak hep bende😍😍 Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın sağlık hayırlı evlat en tez hayırlı vakitte versin hepimizee🤲🤲💗💗 ve Allah hepinizden ama hepinizden razı olsunnn bütün dua arkadaşlarımdan :KK60:

Yaaaa maşşallahhhh ona 😍😍😍 Rabbim sağlıcakla 3ünü de kucağına almayı nasip etsin inşaAllah kelebeğiiimm😍😍🥰🥰💖💖💖

Amiiiiiiiinnn gurban olduğumm benimmmm çok çok çokkk yakınnnnnn sen de biliyorsun adın gibi 😍😍😍😍:KK36::KK36:
Kabakli bala öpücük :KK19:
Sonunda Kocisini yakaladin .. kavustunuz mu annende misin daha

Diyecek hiçbir şey bulamadım hislerimin tercümanı olmuşsun ne diyim ki ..
Rabbim hayırlısı ile herkeze nasip etsin bu duyguyu mahrum bırakmasın ..
Allah razı olsun güzelce yazmışsınnn 🥲
Bazen çok bunalıp dara düşüyorum hep başkasının bebeklerini mı seveceğim diyorum öyle bir boşluk öyle bir umutsuzluk..
Sonra yeniden kalkıyorum diyorum ssstttt Selin kalk ayağı ne umutsuzluğu, unuttun mu her zorlukla birlikte bir kolaylık vardır..
Hayat böyle devam ediyor acısı ve tatlısı ile bekliyoruz sabrediyoruz tevekkülle sabretmeyi öğreniyoruz..
İyilerin imtihanı hep istedikleri şeylerle imtihan olurmuş diyoruz böyle geçiyor günler ..
Benim aileden yana sıkıntım yok hepsi Türkiye de anne baba kimsem yok o yönden kafam rahat ama yine de tanıdık birinin hamile misin var mı bişiler diye sorması benim içimi acıtıyor ..
En azından uzağım kimseyi görmüyor duymuyorum eğer yakında olsa idim Piskolojik olarak hiç iyi olmazdım şanslıyım su dönem için ..
Zaten insan eşinden görmeyecek de desteği kimden görecek Allah razı olsun onlardan onlar olmasa çok büyük sıkıntı destek olmasalar insan kafayı yer ..
Elhamdülillah bu halimize sağlığımız yerinde gebelik için bir problem yok sabrediyoruz dua ediyoruz ..
Elbelt birgün olacak ve buna inanıyorum..
Rabbim bu yolda isteyen bekleyen çabalayan gözyaşı döken herkeze nasip etsin inşallah 🤲🏻
Hakkımızda hayırlısı olsun ...
Unutmayıp etiketleme yaptığın için teşekkür ederim canım 😍😍
Canım benim hepimiz aynı hislerle boğuluyoruz aslında ama asla yalnız değiliz. Rabbim sevdiği kulunu sınarmış inşallah sevdiklerinden olmaya devam ederiz 🤲🤗😍
Beni anlatmış.. yalnız değilmişim
Değilsin tabiki de daha kim bilir nerelerde kimler var bizim gibi olan 😔 Allah herkesin yardımcısı olsun, imtihanını kolaylaştırsın🤲
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye coconatt coconatt kızlar yemek gerçekten epey leZzetli oldu. Öneririm ben 😍🤗
Bunu şimdi gördüm yaa alıp denemek lazım o zaman afiyet olsun perim 😋😍🤗

Canım benim hepimiz aynı hislerle boğuluyoruz aslında ama asla yalnız değiliz. Rabbim sevdiği kulunu sınarmış inşallah sevdiklerinden olmaya devam ederiz 🤲🤗😍

Değilsin tabiki de daha kim bilir nerelerde kimler var bizim gibi olan 😔 Allah herkesin yardımcısı olsun, imtihanını kolaylaştırsın🤲

Bunu şimdi gördüm yaa alıp denemek lazım o zaman afiyet olsun perim 😋😍🤗
Sağolasın cocom 😍🤗

Back
X