Sen uyurken şeediyoz o_Oo_O:sus::sus:
will-smith-suspicious.gif

Ne ediyonuz :KK53: :KK53: :KK64: :KK64: :KK64: :confused: :confused: :confused: :KK67::KK67::KK67:

Aynenn Linoşumm neler yapıldı neler olmadı ama artık hiç birşey yapmıcam derken bu ay daha inanarak ve duayla tekrar yemeye başladımm ne biliyim gene içimdeki periler olcakk diyo gene umudum çokça bebe olmasa vitamin deposu oluuurrr Linoşummm :KK68: :dondurma::KK37::KK6::rolleyes::KK60:

Bal kurabiyemmm dittin mi:KK61::KK61:
Ohhh şifa olsun bebeğim can olsun kan olsun tinnimmm 🥰🥰🥰
Tam bir şifa deposu olmuş 😍😍😍😍

Kızlar bugün doktora gittim yumurtalıklara baktı bugün adetimin 12. Günü iki tane var dedi ama ilaç olması gerektiği kadar büyütmemiş dedi.. birtanesi 8mm diğeride 12 mm.. belliki geç yumurtluyorsun dedi..
zaten uygulamamda da 23un de gösteriyor yumurtlamayi ..yeni döneme girmişim zaten.. sat 8 Nisan adetim 7 gün sürdü ilacida adetimin 4 günü almaya başladım ve 50mg ilaçtan günlük iki tane içtim.. sizce durum nasıl bir umut var mı ?

ilacın etkisi hala devam ediyor ağrın var mı dedi var dedimm.. bakalım ne olacak cuma günü tekrar gel dedi bakalım devam büyümüş mü diye büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapicam..

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Lna16 Lna16 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bir mucizee bir mucizee @Jou @Ballikabak
Bi tane olsun bizim olsun kuzjm
Günde 1.5 2 mm büyüdüğübü düşünürsek 18 22 mm de çatlıyor ona göre hesapla değerlerdir...dr Bi daha gidersin takip ediyordur zaten hiç düşünme olur mu olmaz mı diye o yumurtan daha büyür merak etme hadi beline kuvvet 🤪
Siz doldurun orasını. Herkesin havucu farklı renk renk boy boy :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :KK22::KK70::KK70:
Tirbiyisiz garı ahahahahah
@coconatt kuzum sende mi ikizlere hamilesin :anneadayı::anne::emir_bebek::emir_bebek:
Tam ben de soracaktım 🤤
Özledim balımmm boncuğumm mm çookmm 😘😘😘
Dötünde pireler uçuşuyor şimdi onun 😅😅😅
bir mucizee bir mucizee
Offff sorma hemde cirit atıyollaaaadı🤣🤣🤣🤣
Gelir birazdannnnn :KK53: :KK53:

Suraya sokulsam ses gelmez belki be yaa :63::63::63::KK47::KK47::KK47::KK47::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::ukala::ukala::ukala::ukala:

bed-time-uncomfortable.gif

Çeneleri düşmüş parem bunların 🤣🤣
Abooooovvv hişşş çaktırma şeyettimizi yaf🤫🤫🤫
Gelecek bir sürü etiket 😅😅
Noluyo yaf dicek
Hahah az daha etiketle iyice meraklansın😁😁😁😁
bir mucizee bir mucizee

Deli garılarrr ne buuuuuu 🤣🤣🤣🤣
:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
bir mucizee bir mucizee :duduk::duduk::duduk::duduk:
Stoppp bitti
Temem didiyom
:lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:
Sahura kalktığımda kafamda çalan

Ben de yolumaaa giderim m ezdirmem
kendimi gezdirmem de yüreğimi
sezen aksu nokta com..
Sen uyurken şeediyoz o_Oo_O:sus::sus:

:KK19::KK22: tamamm Ben varım bende etiket edeyim bir mucizee bir mucizee gel kız buraya
😘😘😘😘

bir mucizee bir mucizee seviyorum kızzzzzz seniiiii :KK68:

bir mucizee bir mucizee kızzzz cilve yaptım sanaaaaa nerdesinnnn sennnnn huuuuu hani öpücük atacaktınnn banaaaaa:mad::oops:
😘😘😘😘😘😘
Ooyy bir de ben öpeyim onu 😘😘😘 bir mucizee bir mucizee 😘😘😘
Tatlı mı tatlı bal mor boncuğumm, 😘😘😘😘😘😘
Şansını kaybettin bir mucizee bir mucizee bende geboşumu öperimmm hı:KK22::dondurma:
💋💋💋💋💋
Seni uyaninca öpcez bebeemmm 🤭😂😘 bir mucizee bir mucizee
Sevgi pıtırcıklarımm 🤗😘😍
Birde MssPARE MssPARE mı birde Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim öperimmmmmmm oh oh kıskan :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30: bir mucizee bir mucizee :63::63::63::63:
🙊🤣🙊🙊🙊😘🤣🙊🤗🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Canım benim yazışmalarınızj okudum. Kızların dediği gibi havuç avokado ile destekleyebilirisn
Bu dönemde hazır gıdalardan işlenmiş et ürünlerinden margarin, abur cubur gibi sağlıksız gıdalardan uzak dur
Günlük yürüyüş yapıp sağlıklı beslen. İnan bu beslenmenin ve hareketin yumişler üzerinde etkisi çok.
Bende pkosjm ve ben ilaç almazsam adet olmayan biriydim sene de 2 3 defa falan anca
Ama diyet yapıp spor yaptığım ay ilaca gerek kalmadan kendiliğinden gelmişti. Nasıl mutlu olmuştum
O yüzden beslenmene dikkat et
Umudunu da kaybetme. Bakarsın o yumiş büyümüş kalp atışlarını dinlenmeye gidiyorsun 🤲🤲
Ahhh canım İnshaAllah hepimize nasib olsun İn🥰🥰🤲🏻🤲🏻

Dediklerine katılıyorum canımmm kesinlikle dikkate alıcam 👍🏻

Back
X