ben mi şey ımm depresyona giriyorum sonra çıkıyor gibi oluyorum sonra gene giriyorum :KK70:
napim yaaa iş güç bıktım belli :bicak:
Kız bırak ne depresyonu pis o yaklaşma😒
Canım iş değişme imkanın yokmu arasan başka bir iş baksan

Kız bırak ne depresyonu pis o yaklaşma😒
Canım iş değişme imkanın yokmu arasan başka bir iş baksan
kızzzzz biz öyle zenginler gibi elimizde çokomel kutusuyla depresyona da giremiyoruz ki :D
kuzum mayıs sonu gibi taşıncaz ama şöyle 20 dk lık yol git gel bana zor olcak bi de iş saatim değişcek araba saatinden kabul edecekler mi bilmiyorum sıkıntı şu ki yanımdaki kız doğurcak 3 aya o yüzden hayattta çıkmama müsade etmezler
yoksa ben de çalışma taraftarı değilim de
bakalm ne dicekler konuşcam

kızzzzz biz öyle zenginler gibi elimizde çokomel kutusuyla depresyona da giremiyoruz ki :KK70:
kuzum mayıs sonu gibi taşıncaz ama şöyle 20 dk lık yol git gel bana zor olcak bi de iş saatim değişcek araba saatinden kabul edecekler mi bilmiyorum sıkıntı şu ki yanımdaki kız doğurcak 3 aya o yüzden hayattta çıkmama müsade etmezler
yoksa ben de çalışma taraftarı değilim de
bakalm ne dicekler konuşcam
Ahahah aman öylr girmeyelim zaten dünya kalori biraz ağlayıp zırlayıp toplarız biz🤣 zenginler yediklerimi eritmesinide yapar bizim yediğimiz yanımıza kalır 🤣🤣🤣

Bak iş bulabilirsen taşınma işini bahane edebilirsin bence çıkmak için

evet hem de harika olurdu 😁 kikirdeyip dururduk 😂
Cv gönderiyorum 🥳
Ahahah aman öylr girmeyelim zaten dünya kalori biraz ağlayıp zırlayıp toplarız biz🤣 zenginler yediklerimi eritmesinide yapar bizim yediğimiz yanımıza kalır 🤣🤣🤣

Bak iş bulabilirsen taşınma işini bahane edebilirsin bence çıkmak için
Ahahahah sorma yaaaa bu halde bile davul gibiyim off😒

Aynen kuzum bakalm konuşcam 🤗

Cv gönderiyorum 🥳

Ahahahah sorma yaaaa bu halde bile davul gibiyim off😒

Aynen kuzum bakalm konuşcam 🤗
Bende öyle yuvArlancam yakında 🤣
panda.gif

Sen bana nasıl geliyon şuan biliyon mu
Böyle beyaz tenli yüzü güzel hafif yüzü dolgun böyle 40 yaşında bile gepgenç gösteren güzel kadınlar gibi öle bişi anlatamıyorum 💋
Ahah kız yok bee evet beyaz tenliyim evet yüzüm dolgun ama aynı zamanda vücut olarakta dolgunum:confused:🤣
Ama genc göstereceğimi sanmıyorum kuzum ya 27 yaşında olcam geçen farkettim gülünce yanaklarım be göz altltımda buruşma farkettim napmam gerek onlara bilmiyorum 😒

Ahah kız yok bee evet beyaz tenliyim evet yüzüm dolgun ama aynı zamanda vücut olarakta dolgunum:confused:🤣
Ama genc göstereceğimi sanmıyorum kuzum ya 27 yaşında olcam geçen farkettim gülünce yanaklarım be göz altltımda buruşma farkettim napmam gerek onlara bilmiyorum 😒
Amaaa Evettt hayal ettiğim gibisin çok tatlış oluyo öylesinler bence çok tatlişsin:KK60:
Hem sen benden küçükmüşsün yaaaa🙊

Amaaa Evettt hayal ettiğim gibisin çok tatlış oluyo öylesinler bence çok tatlişsin:KK60:
Hem sen benden küçükmüşsün yaaaa🙊
Yaa sen esmer güzelimsin canım bende yanık bir tenim olsun isterdim mesela 🤗😍
Aa sen kaçsın ☺️

Back
X