- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
ben mi şey ımm depresyona giriyorum sonra çıkıyor gibi oluyorum sonra gene giriyorumSağol ciceğim sen neler yapıyosunn![]()

napim yaaa iş güç bıktım belli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben mi şey ımm depresyona giriyorum sonra çıkıyor gibi oluyorum sonra gene giriyorumSağol ciceğim sen neler yapıyosunn![]()
al benden de o kadar parişProfil resimleriniz benziyor kim kim karıştırıyorum![]()
Kız bırak ne depresyonu pis o yaklaşmaben mi şey ımm depresyona giriyorum sonra çıkıyor gibi oluyorum sonra gene giriyorum
napim yaaa iş güç bıktım belli![]()
gel benim yanıma alayım seniben mi şey ımm depresyona giriyorum sonra çıkıyor gibi oluyorum sonra gene giriyorum
napim yaaa iş güç bıktım belli![]()
kızzzzz biz öyle zenginler gibi elimizde çokomel kutusuyla depresyona da giremiyoruz kiKız bırak ne depresyonu pis o yaklaşma
Canım iş değişme imkanın yokmu arasan başka bir iş baksan
al beni ablaaaaaaaaaaaaaaaaagel benim yanıma alayım seni![]()
eğlenirdik beraberal beni ablaaaaaaaaaaaaaaaaa
heee güzel olurdu kanımcaeğlenirdik beraberbenim de düşündüğüm eğlenmek
![]()
evet hem de harika olurduheee güzel olurdu kanımca![]()
Ahahah aman öylr girmeyelim zaten dünya kalori biraz ağlayıp zırlayıp toplarız bizkızzzzz biz öyle zenginler gibi elimizde çokomel kutusuyla depresyona da giremiyoruz ki
kuzum mayıs sonu gibi taşıncaz ama şöyle 20 dk lık yol git gel bana zor olcak bi de iş saatim değişcek araba saatinden kabul edecekler mi bilmiyorum sıkıntı şu ki yanımdaki kız doğurcak 3 aya o yüzden hayattta çıkmama müsade etmezler
yoksa ben de çalışma taraftarı değilim de
bakalm ne dicekler konuşcam
Cv gönderiyorumevet hem de harika olurdukikirdeyip dururduk
![]()
Ahahahah sorma yaaaa bu halde bile davul gibiyim offAhahah aman öylr girmeyelim zaten dünya kalori biraz ağlayıp zırlayıp toplarız bizzenginler yediklerimi eritmesinide yapar bizim yediğimiz yanımıza kalır
Bak iş bulabilirsen taşınma işini bahane edebilirsin bence çıkmak için
Bende öyle yuvArlancam yakındaCv gönderiyorum
Ahahahah sorma yaaaa bu halde bile davul gibiyim off
Aynen kuzum bakalm konuşcam![]()
Sen bana nasıl geliyon şuan biliyon muBende öyle yuvArlancam yakında
![]()
Yaaâaa bu süper haber
sev beni sar beniiiicanımmmm ben de seni severim öperimmm
hihihihihihhih tişikkirlir binim cinim işkim![]()
Ahah kız yok bee evet beyaz tenliyim evet yüzüm dolgun ama aynı zamanda vücut olarakta dolgunumSen bana nasıl geliyon şuan biliyon mu
Böyle beyaz tenli yüzü güzel hafif yüzü dolgun böyle 40 yaşında bile gepgenç gösteren güzel kadınlar gibi öle bişi anlatamıyorum![]()
Amaaa Evettt hayal ettiğim gibisin çok tatlış oluyo öylesinler bence çok tatlişsinAhah kız yok bee evet beyaz tenliyim evet yüzüm dolgun ama aynı zamanda vücut olarakta dolgunum
Ama genc göstereceğimi sanmıyorum kuzum ya 27 yaşında olcam geçen farkettim gülünce yanaklarım be göz altltımda buruşma farkettim napmam gerek onlara bilmiyorum![]()
Yaa sen esmer güzelimsin canım bende yanık bir tenim olsun isterdim meselaAmaaa Evettt hayal ettiğim gibisin çok tatlış oluyo öylesinler bence çok tatlişsin
Hem sen benden küçükmüşsün yaaaa![]()
Yok ayol esmer değilim benYaa sen esmer güzelimsin canım bende yanık bir tenim olsun isterdim mesela
Aa sen kaçsın![]()