- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Nasılsın yaaa e sende beyazsın o zamanYok ayol esmer değilim benotus iki olcam
![]()

5 yaş var aramızda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın yaaa e sende beyazsın o zamanYok ayol esmer değilim benotus iki olcam
![]()
He yaaa al sana yaşlı buruşuk garıNasılsın yaaa e sende beyazsın o zaman
5 yaş var aramızda![]()
gönder gelsinCv gönderiyorum
Ahahahah sorma yaaaa bu halde bile davul gibiyim off
Aynen kuzum bakalm konuşcam![]()
İstiyordun diye hatırlıyorum
Oldu o yaşta daha yaşlı buruşukmu oluyorsun saçmalama kız kızdırma beniHe yaaa al sana yaşlı buruşuk garı
Beyaz sayılır buğday değil ama![]()
İnan bu yıl beyazlarım bu kadar artan kadar yaşlandım demezdimOldu o yaşta daha yaşlı buruşukmu oluyorsun saçmalama kız kızdırma beni
Abim seninle yaşıt daha yeni evleniyor![]()
Nörüyonuzzzzz kizzzlaaaar .. dün havuç yemaaaaa unuttum şimdi de elimde kaldı
MssPARE
Tiniminimavihanim
Lna16
Ballikabak
Catlak-kurabiye
bir mucizee
Jou
Yiyemedimmm işte uyudum geç kalktımEee yedin havucu yedin havucu![]()
MssPARE
Tiniminimavihanim
Lna16
Ballikabak
Catlak-kurabiye
bir mucizee
Jou
Diğer havucu da ihmal etmeyin haahajajaEee yedin havucu yedin havucu![]()
Baakk kk yımırta ya tikkat iki güne bir gün aşırı havucu ihmal etme
Ahahaha saliş kaçak havuç mu yiyor acepa
Oooohhh çok şükürrrKızlarr kese randevusundan geldim her şey yolundaymış çok şükürr Rabbimeeeçıktı da verdi boyutu haftası uyumu güzel dedi yeri de güzel dedi haftaya bebek için diğer hafta da kalp atışı için çağırdı
dua eden herkesi öpüyorummm mıncırıyorummm
![]()
![]()
Rabbim hayırla ilerletsin kuzum hayırlı saglıklı sekilde kucagınıza aldırsın inşaAllahKızlarr kese randevusundan geldim her şey yolundaymış çok şükürr Rabbimeeeçıktı da verdi boyutu haftası uyumu güzel dedi yeri de güzel dedi haftaya bebek için diğer hafta da kalp atışı için çağırdı
![]()
![]()
Hahaahahaha olabilirrrrrAhaha saliş kaçak havuç mu yiyor acepa![]()
İnşaAllaah bebeğimmm Allah razı olsunn hepinizdennnRabbim hayırla ilerletsin kuzum hayırlı saglıklı sekilde kucagınıza aldırsın inşaAllah![]()
MssPARE
Tiniminimavihanim
Lna16
Ballikabak
Catlak-kurabiye
bir mucizee
Jou
Beyax benimde var canım ama yaşadıklarımızda bizi böyle yapıyor. Bakma benimde asla eski neşem enerjim yok. Bazen düşünüyorum bu yaşlarımızda hayatı dolu dolu yaşamak varken nelerle uğraşıyoruzİnan bu yıl beyazlarım bu kadar artan kadar yaşlandım demezdim
Ama zaman acımasız![]()
Ayyyyyy harikaaaaaaaa MashaAllah çok sevindimm canımmmKızlarr kese randevusundan geldim her şey yolundaymış çok şükürr Rabbimeeeçıktı da verdi boyutu haftası uyumu güzel dedi yeri de güzel dedi haftaya bebek için diğer hafta da kalp atışı için çağırdı
![]()
bu![]()
Ne için havuc neye faydası var
Gözün aydın maşallah sağlıkla büyüsün inşallahhKızlarr kese randevusundan geldim her şey yolundaymış çok şükürr Rabbimeeeçıktı da verdi boyutu haftası uyumu güzel dedi yeri de güzel dedi haftaya bebek için diğer hafta da kalp atışı için çağırdı
![]()
![]()