- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Oruçluyum artık ikiiside iftardan sonraaaaİyiyim kuzummmmm valla şimdi yasin okuyacağım çiçeğim
Sen nasılsın
Havuç u iyi yeeee akşama lazım olabilir gelinnnnnnn![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruçluyum artık ikiiside iftardan sonraaaaİyiyim kuzummmmm valla şimdi yasin okuyacağım çiçeğim
Sen nasılsın
Havuç u iyi yeeee akşama lazım olabilir gelinnnnnnn![]()
![]()
Dün doktora gittimde doktor iki yumurta var dedi biri 12mm biride 8mm yani daha büyük olmaları lazımmış dognumun 12. Gününde, ilaç az fayda vermiş ama sonradan da büyüyebilir belliki geç yumurtluyorsun dedi.. cuma tekrar gidcemNe için havuc neye faydası var![]()
Hee anladımm incirde faydalı diye biliyorum havucta büyüyüp çatlamasınaDün doktora gittimde doktor iki yumurta var dedi biri 12mm biride 8mm yani daha büyük olmaları lazımmış dognumun 12. Gününde, ilaç az fayda vermiş ama sonradan da büyüyebilir belliki geç yumurtluyorsun dedi.. cuma tekrar gidcemBallikabak bacım havuz ye dedi kaliteli büyümesine yardımcı olur diye ordan çıktı bu havuç mevzuuu
![]()
İnshaAllah canım sağol evet incir de öyle ama hem kilo problemi hemde PCOS var diye incire bulaşmak istemedimHee anladımm incirde faydalı diye biliyorum havucta büyüyüp çatlamasınaHadi inşallah güzel haberler getirsin sana
![]()
İyi olmuyormuymuş canım benimde var bunlar bende bugün yarın almayı düşünüyordumİnshaAllah canım sağol evet incir de öyle ama hem kilo problemi hemde PCOS var diye incire bulaşmak istemedim
Hee anladımm incirde faydalı diye biliyorum havucta büyüyüp çatlamasınaHadi inşallah güzel haberler getirsin sana
![]()
Oruçluyum artık ikiiside iftardan sonraaaa![]()
Nörüyonuzzzzz kizzzlaaaar .. dün havuç yemaaaaa unuttum şimdi de elimde kaldı
MssPARE @tiniminihaniim
Lna16
Ballikabak @Catlak-kurabiye
bir mucizee
Jou
Doğru hatırlıyorsun canımİstiyordun diye hatırlıyorumRabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim burada isteyen bütün arkadaşlara da ennn kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin İnşaAllah Aminnn![]()
Amin balım Rabbim hepimize vakti geldiğinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsinYaaâaa bu süper haber![]()
![]()
ayyy Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzunmm yaaa çok sevindim çokkkkk cinsiyetler belli miii
![]()
Allah razı olsun canım
Nasılsın canım benim
Hahahahahaahah bende mercimek yaparken havuç doğradım sen geldin aklımaa![]()
Ne güzel inşallah tepkiyi gider ve kucağına alırsın canım ❤Kızlarr kese randevusundan geldim her şey yolundaymış çok şükürr Rabbimeeeçıktı da verdi boyutu haftası uyumu güzel dedi yeri de güzel dedi haftaya bebek için diğer hafta da kalp atışı için çağırdı
dua eden herkesi öpüyorummm mıncırıyorummm
![]()
![]()
Nörüyonuzzzzz kizzzlaaaar .. dün havuç yemaaaaa unuttum şimdi de elimde kaldı
MssPARE @tiniminihaniim
Lna16
Ballikabak @Catlak-kurabiye
bir mucizee
Jou
Hahahahah ne havuçtu kızzzz bu böyleee![]()
![]()
bugun ben de mercimek çorbası yapsam içine bol havuç doğrsam mi acaba diye düşünüyordum
![]()
Ooyy maşaallahh kuzumm rabbim kucağına sağlikla nasip etsinKızlarr kese randevusundan geldim her şey yolundaymış çok şükürr Rabbimeeeçıktı da verdi boyutu haftası uyumu güzel dedi yeri de güzel dedi haftaya bebek için diğer hafta da kalp atışı için çağırdı
dua eden herkesi öpüyorummm mıncırıyorummm
![]()
![]()
Vallaha yaaaaHahahahah ne havuçtu kızzzz bu böyleee![]()
Hep rüyanamı denk gelir kizVallaha yaaaahayret nasil oldu da rüyama girmedi
![]()
![]()
![]()
O kadar haklısın kiBeyax benimde var canım ama yaşadıklarımızda bizi böyle yapıyor. Bakma benimde asla eski neşem enerjim yok. Bazen düşünüyorum bu yaşlarımızda hayatı dolu dolu yaşamak varken nelerle uğraşıyoruz![]()
Yooo ama genelde bir şeyden fazla bahsedildince görürsün ya ne bilimmHep rüyanamı denk gelir kiz![]()