Mucikom art arda her sene bi tane doğurasın emiiiii
Koruna Koruna hamile kalasınnn
Kondomun yırtılsın hamile kalasınnn
Sürtün gene hamile kalasınnnn
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnm aminnnnnnnm aminnnnnnnm aminnnn aminnnn aminnnnnnnm n 🙊🙊🙊🙊

Ohhhh misss kuzum bir güzel dinlennnn 🥰🥰🥰🥰 Aminnnn inşallah kuzum Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi 😍 aaa regl mı oldun kuzummmmm

Vallla haklısın kuzum nerde bişi var bizi bulur hahahaha 🤣🤣🤣🤣 en iyisi yememek oluruna bırakmak zaten tedaviye az kaldı kuzum seninde di mi aşkım 😍
Yok canım regliydim zaten bitti sandımda yine geldi. Bugün niyetledim şükür 😍

Evet Allahın izniyle haziran temmuz başlıcaz canım🤗

Yeni bölüm fragmanı mı 😬 He ya bende sevmedim işin tadı kaçıyor. Şu paragöz kardeş çok gereksiz mümkünse pistten alsınlar artık😅

Off hemde ne sorma 😬 yeni bölüm de fena

Magnişim canım endişelenme o kalp sıkıntısı bende de var. Karın büyüdükçe organlar baskı yapıyor o yüzden kalbimiz normalden biraz daha pıt pıt yapıyor. Bende biraz eğildiğimde ya da yatarken falan baya zorlanıyorum. EKG çekildi bişey çıkmadı.
Uyuşmalar da magnezyum dan kaynaklanıyor. Başladın mı sen magnezyum içmeye
Yine de için rahat etsin doktoruna söylersin
Bide yatarken göğsümün altına şal gibi bir şey koyabilirsin. Yumuşak olsun katla güzelce. Maksat biraz havada kalsın kalbe baskı yapmasın
Ah bu bilgi harikaymis Kurabiyem cok tesekkur ederim ♥️😍
magnezyum aliyorum simdi ama b12 ve demir de basliycam
Magnezyum gercekten agrilar icin ise yariyor onu seviyorum ama su demir ilaci igrenc 😅

Prens gelicekmiste opucekmiste :ukala::ukala:alsana prens

angry-bleh.gif

Uyuyum belki prensim gelir öper ve uyandırır beni :confused: :KK200::KK68:

snowwhite-snowwhiteandthesevendwarfs.gif

bunny-throw.gif

Yat zıbar uyu pare su terlik kafani yarmadan cık masallardan:sinirli::sinirli::sinirli:
Bunları nasıl olurda görmezsin:lülülü:

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

Ah bu bilgi harikaymis Kurabiyem cok tesekkur ederim ♥️😍
magnezyum aliyorum simdi ama b12 ve demir de basliycam
Magnezyum gercekten agrilar icin ise yariyor onu seviyorum ama su demir ilaci igrenc 😅
Kalsiyum açısından da iyi beslen canım oda yapıyor ağrı. Bende çok taktım acaba kalbimde mi sorun var diye ama olabiliyormuş canım. Sadece kendini çok yorma dikkat et

Mucikom art arda her sene bi tane doğurasın emiiiii
Koruna Koruna hamile kalasınnn
Kondomun yırtılsın hamile kalasınnn
Sürtün gene hamile kalasınnnn
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Sabah sabah güldüm hayatımda gördüğüm en güzel bedduamsı dua ahahahahahaha :KK70: :KK70:

Back
X