Bayramımız kutlu olsun. Ne neşeliydik çocukken bugün😍🤗🤗

Paremm benim bugün bitti reglm ama iftar telaşım var yarın nasipse okucam tüm arkadaşlara 💜
Oku bit an evvel perim birikti kaldı
Hatmi unutma kadir gecesine yetiştir bal.lokmam🤗🌹😘🌼🥰💜

Yaşımız kaç olursa olsun içimizdeki o 23 Nisan sevinci hep kalacak o içimizdeki çocuk hiç ölmeyecek 🇹🇷🇹🇷
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE
Sallayın bugün balkonlardan bayrakları asın camlara kırmızı bayrakları...
Ne Mutlu Türküm diyene....
En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

Seninde kutlu olsun lenammmm🌹😘💖💞😊

Oku bit an evvel perim birikti kaldı
Hatmi unutma kadir gecesine yetiştir bal.lokmam🤗🌹😘🌼🥰💜
Sorma parem ya 1 haftadır ben niyetleniyorum oruca ardından hemen leke geliyor bugün şükür bitti galiba daha gelen giden yok🤣

23 Nisan kutlu olsun
23 Nisan kutlu olsun
Sevinin küçükler, övünün büyükler
23 Nisan kutlu olsun😍😍😍
En güzel bayramlardan birtanesiiii:KK73::KK73:günaydınn paremmm 💙💙💙💙💙

tenor.gif

Yeminle elimde havuç var hahahaha🤣🤣🤣 sende yiyormusun 😁
Avakodo ile birlikte kuzumm ve cidden minik minik kasık ağrıları hissediyorum bu ayıda böyle tamamlayalım önümüzdeki ay kocamın doğum günüsü:dua::dua:

Avakodo ile birlikte kuzumm ve cidden minik minik kasık ağrıları hissediyorum bu ayıda böyle tamamlayalım önümüzdeki ay kocamın doğum günüsü:dua::dua:
Ayyy İnshaAllah canımmm..

Benim de bugün ağrım vardı sağlı sollu daha yeni hafifledi İnshaAllah büyümüştür.. daha dün 13mm di daha birgunde buyup çatlamaz değil mi ?

Ayyy İnshaAllah canımmm..

Benim de bugün ağrım vardı sağlı sollu daha yeni hafifledi İnshaAllah büyümüştür.. daha dün 13mm di daha birgunde buyup çatlamaz değil mi ?
2ml büyüyorlar diye biliyorum çiçeğimmm sanmıyorum çatlamaz bence büyüyorlardır kan akışı için masajda yap bitanem

Biraz göbek var bende sanırım oturarak rahat yapamıyorum masaji yatarak yapsam olurmu ki ahha
Olurr kuzumm yarı yatar şekilde yap😍😍ben bendeki pko yu hiç anlamıyorum zaten her ay yumrtlama var regl düzenli benimkiler kalitesiz mi nedir hepimiz derdi başkaa🥲🤭

Olurr kuzumm yarı yatar şekilde yap😍😍ben bendeki pko yu hiç anlamıyorum zaten her ay yumrtlama var regl düzenli benimkiler kalitesiz mi nedir hepimiz derdi başkaa🥲🤭
Ay evet Yaa gerçekten.. Sen ne yapmıştın ki bu ay ilaç mı aldi ln ne yaptın

Back
X