Evett çiçeğimmm haklısıınnn🥺🥺 bazen banada geliyor sanki herşeye geç kaldım hissi mutsuzluk
Beni tek rahatlatan şey şu diyelimki belkide hayırlısı bu kimbilir başıma neler gelicke olursa .. Rabbime birakayim en hayırlı doğru zamanı bilir nasılsa bunu düşününce hemen rahatlıyorum 🤗

Beni tek rahatlatan şey şu diyelimki belkide hayırlısı bu kimbilir başıma neler gelicke olursa .. Rabbime birakayim en hayırlı doğru zamanı bilir nasılsa bunu düşününce hemen rahatlıyorum 🤗
Kesinlikle kuzum o his olmassa zaten bitmişiz bende hep öyle diyorum Rabbin seni senden daha iyi düşünüyor belki benim de başıma burada bir şey gelecek Şer gibi gördüklerimiz da hayır ara derimm🧡🧡

Oh afiyet olsun kuzum şifa olsun kan olsun can olsun inşallah bebeklere😍😍
Çok güzel yeşil kuzum yaşadığım ülke Bursamı aratmıyor 🥲🥲🥲
Amin balım sizede kahveler yarasın 😋

Çok şanslısın Lnacım o kadar yeşillik olan yer yakınlarda olsun istiyor insan birde deniz varsa tadından doyulmaz 🥰 bursada çok güzel ya 😍🥰

Amin balım sizede kahveler yarasın 😋

Çok şanslısın Lnacım o kadar yeşillik olan yer yakınlarda olsun istiyor insan birde deniz varsa tadından doyulmaz 🥰 bursada çok güzel ya 😍🥰
Sağol birtanem 🥰
Evet kuzum insan rahatça oksijen alabileceği bir yer arıyor gerçekten cocommm hele ki pandemi zamanın da herkez çok daraldı hep böyle yerler aradı insanlar 🥲
Deniz baya uzak kuzum Köstence de var ya 🤭🤭🤭🤭 baya uzak bize deniz Türkiye ye gidince görüyorum 🤣🤣🤣
Bursa çok güzel kuzum evet 😍😍😍 deniz desen merkezden yarım saate deniz sahil işte hayaller hayatlar 🤣🤣🤣🤣

Sağol birtanem 🥰
Evet kuzum insan rahatça oksijen alabileceği bir yer arıyor gerçekten cocommm hele ki pandemi zamanın da herkez çok daraldı hep böyle yerler aradı insanlar 🥲
Deniz baya uzak kuzum Köstence de var ya 🤭🤭🤭🤭 baya uzak bize deniz Türkiye ye gidince görüyorum 🤣🤣🤣
Bursa çok güzel kuzum evet 😍😍😍 deniz desen merkezden yarım saate deniz sahil işte hayaller hayatlar 🤣🤣🤣🤣
Ahh pandemi çok yoğunken ne çektik yaa gelmesin o günler hatta tümden kurtulalım artık Allahın izniyle 🤦🏻‍♀️
Olsun canım ormanı yeşilliği oksijeni yeter biri var en azından ya ikisi de olmasa 😊

Arkadaşım var orda denize girilecek gibi değil bu sene diyordu orası için kirlenmiş mi birşeyler olmuş, biz insanlar her güzel şeyi mahvediyoruz ne yazıkki 😢

Back
X