- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Anaaaaaaaa kim dimişss giiiii ?Sen bağaa yüz vermiyon![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaaaaaaa kim dimişss giiiii ?Sen bağaa yüz vermiyon![]()
![]()
Sana kaç kere laf attım bağa bakmadın işteAnaaaaaaaa kim dimişss giiiii ?![]()
Ayyyy canımmmm yaaa .. ne zaman vallahi hiç görmedimmmm... İnanki bak oruçlu oruçlu tovbeler olsun gizzzzzzzz .. ne zaman attın hiç görmedim hatta dedim nerde bu kız hiç yok ortalıkta..Sana kaç kere laf attım bağa bakmadın işte![]()
Acıktın mı
Ahahahaha tammm geçtiAyyyy canımmmm yaaa .. ne zaman vallahi hiç görmedimmmm... İnanki bak oruçlu oruçlu tovbeler olsun gizzzzzzzz .. ne zaman attın hiç görmedim hatta dedim nerde bu kız hiç yok ortalıkta..
Sen deminden beri bu yüzden mi gormezden geldin ya zere diyon bu bana niye Faslı gelin diye takılmıyor alıştırmışsın beni amaaaaaaaaaagğgggg
ben seni yirimmmm bee
![]()
ben hep açımAcıktın mı![]()
Angaralı bak plakamla yaziyommmAhahahaha tammm geçti
Nörüyon nasılsın
Aslen nereli sin sen kız Almanya doğumluydun ama Türkiye mimleket nire![]()
Günaydın balım
Günayyyydddıııınnn mucizemmm
Neysee hadii öpün birbirinziii bişi olmazz mucizem tavşanım yoğun ondan görmemiştirSana kaç kere laf attım bağa bakmadın işte![]()
Güünayaydındıdndıdn
Adres değişikliği mi yaptınız bulamıyorum siziYaaaaaaaaa kıyamam sanaaaaa beybisiiii![]()
He kız bende o sayıdan esinlenerek söylüyorum![]()
Zabahaaa diyince aklıma bu dayı geldiii kurabiyemmm
Allah rahatlık versiinn kuzummm görüşürüz![]()
Günüü fındukkkssummm
Bende diyorum tinnoş bu saatte napüüGünayyyydddıııınnn mucizemmmbugun uyumadım hiçç sahuru yapıp öyle yapıcamm ay keşke baştan beri böyle mi yapsaydım ne
![]()
He giii benim sayfadan birsürü bildirim geliyor . Heleki profillere bir bakış atmaya görNeysee hadii öpün birbirinziii bişi olmazz mucizem tavşanım yoğun ondan görmemiştir![]()
He giii benim sayfadan birsürü bildirim geliyor . Heleki profillere bir bakış atmaya gör![]()
Anammmmm bildirimler içinde kaldimmm yandimmm efendimmmm![]()
Ee bu beniimm çok hoşuma gittii kurabiyemmm bir ayı yedimm böylee haaBende diyorum tinnoş bu saatte napüü
Haha kız her yeni üye olan diğer topiğe geliyorEe bu beniimm çok hoşuma gittii kurabiyemmm bir ayı yedimm böylee haa![]()
Hahahah anlayamadık.. ayollHaha kız her yeni üye olan diğer topiğe geliyor
Neler oliyiiii![]()
![]()