Ahahahah sonra gelsin kilolar 🤪
Angaralı bak plakamla yaziyommm 🤣🤣🤣

Sen nereliydin sanki bir söylemiştin değil mi ?
Ben denisli aslen gonya garaman çevresi🤪
Günaydın balım ❤️💋
Çiçemmm napüyün habire ev mi temizliyün 🤫
Günayyyydddıııınnn mucizemmm😍😍😍 bugun uyumadım hiçç sahuru yapıp öyle yapıcamm ay keşke baştan beri böyle mi yapsaydım ne😂😂😂
Aaaaa ben senin saat farkına adapte olamayıyom tinnom yaaa gel tr ye artık aynı havayı soluyalım aynı gökyüzüne bakalım aynı saatleri yaşayalımm :21:
Neysee hadii öpün birbirinziii bişi olmazz mucizem tavşanım yoğun ondan görmemiştir😂😂
Heee koca nefesini kesiyosa demekki unuttum ben onu 🤣🤣🤣🤣tavşann mooonnnn 🤣
Güünayaydındıdndıdn :KK71: :KK71: :KK68: :KK68:
Bi kuş gördüm sanki🤣
Adres değişikliği mi yaptınız bulamıyorum sizi 😅😅

He kız bende o sayıdan esinlenerek söylüyorum 😅😅

Günüü fındukkkssummm😍😍😍
Canım aşkım bidenem 😘
Öbürünüde gördünüzz değil miiii😂😂😂😂
Neci ki onlar yaaaf 🤣

Ahahahah sonra gelsin kilolar 🤪

Ben denisli aslen gonya garaman çevresi🤪

Çiçemmm napüyün habire ev mi temizliyün 🤫

Aaaaa ben senin saat farkına adapte olamayıyom tinnom yaaa gel tr ye artık aynı havayı soluyalım aynı gökyüzüne bakalım aynı saatleri yaşayalımm :21:

Heee koca nefesini kesiyosa demekki unuttum ben onu 🤣🤣🤣🤣tavşann mooonnnn 🤣

Bi kuş gördüm sanki🤣

Canım aşkım bidenem 😘

Neci ki onlar yaaaf 🤣
He kız o minnoş hep ev temizliyor 😅😅 evlilik olayını çok yanlış anladı bu kız 😅😅😅😅 Minnosprenses Minnosprenses

Hahah o hiç durmadı ki kız 😅😅 evlendi evleneli bi yerleri temizliyor 😅😅 Minnosprenses Minnosprenses
Evett ya hafta içi çalışıyor garibimde evdee Minnosprenses Minnosprenses daha 7 ay oldu hala ev peşindee ben yeni evliligimde 2 ayda hergün ederdim minnos gibi sonra dedim amaaaannn ne bu böyle titiz hastalık olcam dedim az daha oluyodum kocişi tuvaleti sokamıcak hale geliyodumki kendime geldim:D

Hahahahaha gördüm gördümmm 😂😂 o yeni üyede epeyy yenii birbirlerini tanıyor gibi geldi bana 🤭 munede dün cvp verdi duruma kime nasıl inanacağımı şaşırdım durumlar yanlış mı anlaşıldı nee 😌
He kaldırdım durumu 😅 aman herkes açık açık konuşuyor dedikodu yapıyor. Radara yakalanan biz oluyoruz 😅

Evett ya hafta içi çalışıyor garibimde evdee Minnosprenses Minnosprenses daha 7 ay oldu hala ev peşindee ben yeni evliligimde 2 ayda hergün ederdim minnos gibi sonra dedim amaaaannn ne bu böyle titiz hastalık olcam dedim az daha oluyodum kocişi tuvaleti sokamıcak hale geliyodumki kendime geldim:KK70:
Bende öyleydim 😅 ama minnoşu durduramıyoruz 😅😅 neyse bakalım sıkılır elbet

Back
X