Bencede

tenor.gif
Kendinden haberi yok kokom

bir mucizee bir mucizee biz kimi dövüyoruz acaba hu hu :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Dışardan bakıp napıyolar hic anlamadım 😂😂
Pro olanlarda görünmüyor ya bazısı onlardır bazen bizde orda olabiliyoruz ama söyle oluyor o zaman kayıtlı üye atıyorum 5 diyor ziyaretçi 1 diyor ziyaretçi site dışındalar üye değiller mesela şuan var ve ben kendimi kötü hissediyorum biri beni fena rontgenliyor sapık bile olabilir :sinirli: :63: :sinirli: :63: :sinirli: :63: :sinirli:

Pro olanlarda görünmüyor ya bazısı onlardır bazen bizde orda olabiliyoruz ama söyle oluyor o zaman kayıtlı üye atıyorum 5 diyor ziyaretçi 1 diyor ziyaretçi site dışındalar üye değiller mesela şuan var ve ben kendimi kötü hissediyorum biri beni fena rontgenliyor sapık bile olabilir :sinirli: :63: :sinirli: :63: :sinirli: :63: :sinirli:
Bn görmüyorum geleni gideni

Şurayı Bi okuyun 3 de burda ve ne ara.bunlar askosko oldular dün gece 3 de üye oldu 3 de buraya geldi burayi karistirmaya kalktılar

Jou Jou bak kız seninkilere

Ay cidden öyle yaa tüyler ürpertici yazdıklarımızı okuyorlar kayıt altına alıyolar belki de :silah::silah:

Şurayı Bi okuyun 3 de burda ve ne ara.bunlar askosko oldular dün gece 3 de üye oldu 3 de buraya geldi burayi karistirmaya kalktılar

Jou Jou bak kız seninkilere
Ay merak edip baktım manyaklar ortalığı karıştırmaya gelmişler belli belki de birilerinin ikinci hesaplarıdır 😁

Gördün mü dünkü mesajları o zamandan beri supheliydik 3 de bir anda girdiler belkide alttan takip edenlerdir :KK53: :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Aayy dünde mi olay olduu 😁
Misafirim vardı giremedim kac saat 🤣🤣
Profilleri de kapanmıs neler yazmıslar okuyamadım 😅😅

Aayy dünde mi olay olduu 😁
Misafirim vardı giremedim kac saat 🤣🤣
Profilleri de kapanmıs neler yazmıslar okuyamadım 😅😅
Birinin 4.mu besincimi evliliği vardı 4 çocuklu biriydi direk böyle daldı konu ya
Bende dedim ki boş yere goca bekliyorum bana kızdılar hahahaha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X