Evettt onu bende düşündüm oyüzden koymadım😅

Iyisini yaparsın kuzumm
İnsanlar cok sey koyuyor kız buzluga ben öyleci değilim 😅😅 patlıcan kabak daha neler neler bence kısta kıs yazda yaz sebzesi yiyeceksin
tabi ki konması gereken seyler var bezelyedir vs süresi gecen 🤣🤣🤣

• Komik
Reactions: Jou
İnsanlar cok sey koyuyor kız buzluga ben öyleci değilim 😅😅 patlıcan kabak daha neler neler bence kısta kıs yazda yaz sebzesi yiyeceksin
tabi ki konması gereken seyler var bezelyedir vs süresi gecen 🤣🤣🤣
Evett bende seninle aynı fikirdeyim ben etmek istiyorum da ayrı dondurucu lazım öyle olanlar çok yapıyor bunları hayatımda patlıcağı öyle buzluğa attığım yok 😅😅

Evett bende seninle aynı fikirdeyim ben etmek istiyorum da ayrı dondurucu lazım öyle olanlar çok yapıyor bunları hayatımda patlıcağı öyle buzluğa attığım yok 😅😅
Ay evde bir de o mu yer kaplasın 🤣🤣
Su an az esyam oldugu halde cıldırasım geliyor berjerlerimi falan atasım geliyor bazen 😅😅😅

9b6170bdd0b86c3a67d720c057a341fc.webp

Rabbim bizi duası kabul olan ve salihlerden eylesin bu geceyi ihya etmeyi nasip etsin kızlar 🤲🏻🌙🌷🥲😍

ASSOSyal ASSOSyal

Cookiie Cookiie

Minnosprenses Minnosprenses

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

BlueBerry4268 BlueBerry4268

Cemoos Cemoos

Y yagmurdansonra

mavikelebek34 mavikelebek34

coconatt coconatt

Jou Jou

D u t D u t

Wilma11 Wilma11

bir mucizee bir mucizee

Fatmazell Fatmazell

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Saliha40 Saliha40

Lna16 Lna16

N NesNa

Feminas Feminas

Noisy Girl Noisy Girl

M MaviMabellee

G gunces

PiXiEE PiXiEE

MssPARE MssPARE

S sebbo

Magnifiaque Magnifiaque

Morrmeneksee Morrmeneksee

My_Moonlight06 My_Moonlight06

M Mavi Menekse canomm senin le konuşmayada doyum olmuyor vallahaa otursam.sabaha kadar konusurdum.seninlee ama uyku geldi bebe uyudu 🤭
Aayy kuzum o senin güzel gönlünün gördüğü baktığı 💛💛💛

Kız benim bile uykum var yat uyu benim yerime de uyu 😁😁
Hayırlı geceler tatlliişşş 🥱💜🥰🥳🥳

Ben her kadir gecesinde kılardım bide ramazanda mutlaka ama oturarak bile kılamıyorum kasıklarım.ağrıyor feci buyüzdsn cesaret edemiyorum kuzuş rabbim affetsiiin inşaallahh

:KK74: :KK60:

Sağol canisimmmm... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin isnhaAllah seneye bu aylarda bebeklerimiz kucaklarimizda olur anne olmadigimizzzzzzz son Nisan ayı olsun isnhaAllahhhhhhhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😁😁😁😁😁😁🤭

Back
X