- 25 Nisan 2022
- 148
- 326
- 23
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn inşallah cemosummmm çokça Aminnnn inşallahCümleten kadir gecemiz mubarek olsun
Allah'ım nicelerine eristirsin inşallah dualarımız kabul olsun kızlar![]()
Olsun kuzum Rabbim görüyor ne kadar dardasın, seneye kılarsın inşallahBen her kadir gecesinde kılardım bide ramazanda mutlaka ama oturarak bile kılamıyorum kasıklarım.ağrıyor feci buyüzdsn cesaret edemiyorum kuzuş rabbim affetsiiin inşaallahh
İyi geceler kuzummmmm mışıl mışıl uyuuu
Oyyy etmemii yarın gece başlarım.hepinize tektek dua etmeye anne olmak isteyen herkeseeOlsun kuzum Rabbim görüyor ne kadar dardasın, seneye kılarsın inşallah
Dua et bizim için bebeğim![]()
Aminnnn inşallah![]()
Sağol canisimmmm... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin isnhaAllah seneye bu aylarda bebeklerimiz kucaklarimizda olur anne olmadigimizzzzzzz son Nisan ayı olsun isnhaAllahhhhhhhh![]()
AminnnnCümleten kadir gecemiz mubarek olsun
Allah'ım nicelerine eristirsin inşallah dualarımız kabul olsun kızlar![]()
Gelini eklemeden olmaz sanki senAminnnn inşallahçokça Amin
![]()
Ağzını burnunu göbeğini yerim seninnnn de get yattt yoksa elçodan eser kalmayacakOyyy etmemii yarın gece başlarım.hepinize tektek dua etmeye anne olmak isteyen herkesee![]()
Olmaz olmaz sen FaslıGelini eklemeden olmaz sanki sendeğilsin hahahahah
![]()
Kızlar yeni biri geldi millettenIyi geceler kizlar(yeniyim)
Asagıda da hem esmerimser hem esmeralda var ne diyorsun bu durumaKızlar yeni biri geldi milletten
Dünden beri bu arkadaş 4.oluyor
Hoşgeldin diyelim o zaman❤
Jou
Kız uyuma döverim![]()
![]()
![]()
Ben dedim onu bi kere ben daha önce dedim hih
Görmedim aşağıyıAsagıda da hem esmerimser hem esmeralda var ne diyorsun bu duruma![]()
Görmedim aşağıyı
Kezban yoksa sorun yok diğeri neydi ya![]()
Hahahah tamam tatlım geç farkettim sakin ol şampiyonBen dedim onu bi kere ben daha önce dedim hih![]()
HoşgeldinHosbulduk kizlar. Evet beni de ekleyin bakalimmm![]()