- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Pro olman lazım kuzzuummAnaaahhhh bende niye gözükmüyor bu gizzz öznuuuuur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pro olman lazım kuzzuummAnaaahhhh bende niye gözükmüyor bu gizzz öznuuuuur![]()
Güzel ama böyle görmesiAnaaahhhh bende niye gözükmüyor bu gizzz öznuuuuur![]()
Haklısın Yaaaa kusura kalmayın hazırsız yaklandikHic ikram falan da yok bakiyorm da ne yicez ne icicez??
A101 den alalim hem yakın hemde ucuz oranın şekeriHadeee gooooşşşşgeç qaldikkk ya ayıp emmmeeee
Bana da şölen octavia alır mısın paremm en sevdiğim bayram çikilatıAna kız ne etsek acaba bayram şekeri alayım bari![]()
Haaaa sen pro olduğunu için mi goruyon bahh heleeee yawwwwGüzel ama böyle görmesiproları göremesen de
![]()
Seni de bekleriz prolugaHaaaa sen pro olduğunu için mi goruyon bahh heleeee yawwww![]()
Cikssss olmaz pahalı oBana da şölen octavia alır mısın paremm en sevdiğim bayram çikilatı![]()
Ofofoff olsa da yesek simdi agzım sulandı okuyuncaBana da şölen octavia alır mısın paremm en sevdiğim bayram çikilatı![]()
Orda şey var o renkli sşekrlerden var ya dört bölmeli kutuda şaka değil vallaha çok seviom onları şimdi olaydida yiyedimmmmmA101 den alalim hem yakın hemde ucuz oranın şekeri
Çaktırma![]()
Oooo ne sohbetler oluyor şimdi bir arkadaş gelir onun sohbet hep yeni uyelerleNeyseeee baribu siteyi nasil kesfettim basil burdayim hala anlamlandiramadim. Boyle sayfalarda sohbetlerin oldugunu blmiyordum
Dört bölmeli şeker bilemedim ki adı neydi acabaOrda şey var o renkli sşekrlerden var ya dört bölmeli kutuda şaka değil vallaha çok seviom onları şimdi olaydida yiyedimmmmm![]()
Oralarda yok mu kiOrda şey var o renkli sşekrlerden var ya dört bölmeli kutuda şaka değil vallaha çok seviom onları şimdi olaydida yiyedimmmmm![]()
Evet o yeni üyelerden sorumlu müdiremiz
Yapmaa beeeCikssss olmaz pahalı o![]()
![]()
Gelin bende var yiyek hepsini bayramda kimseye kalmasın heheheOfofoff olsa da yesek simdi agzım sulandı okuyunca![]()
Var da başka şeyler var a 101 bir yok.. birtane çahmaaa bim varOralarda yok mu ki![]()
Kvm kızar gelemem sen kargola banaYapmaa beee
Gelin bende var yiyek hepsini bayramda kimseye kalmasın hehehe![]()
Var da başka şeyler var a 101 bir yok.. birtane çahmaaa bim varbildiğin yandan yemişi