- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
İyiki gelmişsinnnnbBu ben iştesorunum vardı uye oldum oralarda dolanırken dur dua edeyim dedim dua gruplarına ordan bi baktım sohbetlerin icindeyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiki gelmişsinnnnbBu ben iştesorunum vardı uye oldum oralarda dolanırken dur dua edeyim dedim dua gruplarına ordan bi baktım sohbetlerin icindeyim
![]()
Banlı görmek istemiyorum hiçbiriniziiiiNe sımarmak mı o kim![]()
TemammmmBen sahur hazırlamaya gidiyorum sakınnnmn sımarmayınnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
M Mavi Menekse
Fatmazell
My_Moonlight06
MssPARE
Çılgınlar siziiii![]()
Kız o askosko dunku kezbanin lafı hahahahahaBen sahur hazırlamaya gidiyorum sakınnnmn sımarmayınnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
M Mavi Menekse
Fatmazell
My_Moonlight06
MssPARE
Çılgınlar siziiii![]()
Ağzından yel alsın kizzzBanlı görmek istemiyorum hiçbiriniziiii![]()
Aayyy kuzuuzuuumm bende iyi kiii hepiciginizi bulmusumİyiki gelmişsinnnnb![]()
![]()
![]()
Allah Allah. Kizlar mesela nete birsey yaziyordum. Bi soru soruylrdum ornegin. Kadinlar kulubunden soru ve cevaplar cikiyodu hosuma gidiyordu aaa tek degilmisim falan. Ama hic bilemedim boyle sayfalar var mi dye.İlginç doğrusu .. Yaa bizdede normalde ya sorusu olan ya derdi olan yeni üye olur sonradan sohbetlere giren olursa olur.. ben yıllardır burdayım daha yeni girdim sohbet muhabbet sayfasına .. yeni uyler buraya yazmaz da pek![]()
Yyoohh ben tövbeeee hic etmedim öyle seyler Allah da yasatmasınBanlı görmek istemiyorum hiçbiriniziiii![]()
AnladımAllah Allah. Kizlar mesela nete birsey yaziyordum. Bi soru soruylrdum ornegin. Kadinlar kulubunden soru ve cevaplar cikiyodu hosuma gidiyordu aaa tek degilmisim falan. Ama hic bilemedim boyle sayfalar var mi dye.
HeheheheBen sahur hazırlamaya gidiyorum sakınnnn sımarmayınnnnnn![]()
![]()
![]()
![]()
M Mavi Menekse
Fatmazell
My_Moonlight06
MssPARE
Çılgınlar siziiii![]()
Gerek var mı böyle seylereBu arada kizlar siz birbirinizi gordunuz mu ?
Aferin kız sana ellemeli telefon alicam yanında octiva şekerHeheheheben bişey etmiyom çiçeğiim tanımadıklarımla konuşmuyom kocişim izin vermez hahaha
( şaka ettim
)
Ellemeli telefonAferin kız sana ellemeli telefon alicam yanında octiva şeker![]()
![]()
![]()
![]()
Gördük canım, gönül gözümüznen gördükBu arada kizlar siz birbirinizi gordunuz mu ?
OlleyyyAferin kız sana ellemeli telefon alicam yanında octiva şeker![]()
![]()
![]()
![]()