- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramazan Ramazan.... Ne okuyolarki +18 topiği de değil sonuçtaYa çok nadir olurdu ama böyle art arda hiç olmadı. Hepsi de turuncu
Dışarıdan okuyup hallenip mi geliyorlar anlamadım![]()
Hepside anaçcccYa çok nadir olurdu ama böyle art arda hiç olmadı. Hepsi de turuncu
Dışarıdan okuyup hallenip mi geliyorlar anlamadım![]()
Hahha bilemiyorum gaza geliyorlardurRamazan Ramazan.... Ne okuyolarki +18 topiği de değil sonuçta
Kurabiyemmm geldiiimmmmm gelllsiimmm amaa geri gidicemmm gibiii
Nere gitcen kızzKurabiyemmm geldiiimmmmm gelllsiimmm amaa geri gidicemmm gibiii![]()
Senii sever sever severiiimmmmm duydumm sesiniiiiiii
Gerçi birazdan ezan okunur bende giderimKurabiyemmm geldiiimmmmm gelllsiimmm amaa geri gidicemmm gibiii![]()
Mutfagaaaa kurabiyemmm biri gelip toplasın nolur bıktıımmmmmNere gitcen kızz
Sgagahaha ay bu beennn ama son zamanlarda cızz diyorum kendi kendime bakmıyorumBen anca kadın doğum topiklerinde dolanıyordumo kadar çok yere yazmışım ki
Bi arkadaşım var
Dedi ki nereye girsem sen çıkıyorsun karşıma![]()
Hahah kendiliğinden toplanan mutfak icat etsinlerMutfagaaaa kurabiyemmm biri gelip toplasın nolur bıktıımmmmm![]()
Mutfagaaaa kurabiyemmm biri gelip toplasın nolur bıktıımmmmm![]()
Hahaha kız çok komiktim ya. Bide girdiğim konuları da unutuyorum biri diyor ki beraber bekleyelim sonuçları tamam diyorum ama seni geri nasıl bulcamSgagahaha ay bu beennn ama son zamanlarda cızz diyorum kendi kendime bakmıyorum![]()
İlginç doğrusu ya .. bakalım altından ne çıkacak ki umarım çıkmazHahha bilemiyorum gaza geliyorlardurbide gidip biz yiyelim falan
ay cidden daha önce hiç böyle olmamıştı
Anaa didiyon muuuBende didiyom
Zabahaaa gadarrr burda kalmayın
Tatlış uykular fıstuklar![]()