- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Afiyet OlsunKizlar burada degildim aklim sizinleydi tabiki. Sahur yapiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet OlsunKizlar burada degildim aklim sizinleydi tabiki. Sahur yapiyordum
Sorma kız zor da olsa ona da cozum buldum mesaj yazdıgınız konular var oraya gidiyorum hangi dualara katıldım nereye yazdım diye bakıyorumHahaha kız çok komiktim ya. Bide girdiğim konuları da unutuyorum biri diyor ki beraber bekleyelim sonuçları tamam diyorum ama seni geri nasıl bulcamah ah şimdiki yenilere bak zehir gibiler
![]()
Uffffff aynen yaaa ben topladım ikinci postayı toplarım birazdanMutfagaaaa kurabiyemmm biri gelip toplasın nolur bıktıımmmmm![]()
Tatliş tatliş uykularBende didiyom
Zabahaaa gadarrr burda kalmayın
Tatlış uykular fıstuklar![]()
Tesekur ediyorummmmAfiyet Olsun
Anneler kulübü üyesi olmuşsun çocuğun var sanırım kaç tane ?Tesekur ediyorummmm
Hayırlı kandiller kurabiyemHayırlı kandiller çiçeğimmm
Oyy anca geldim yavri yaa![]()
Ama çok sayfa olmuş okuyamadım okusam ezan okunacak
Ne kaçırdık yine mi yeniden![]()
Aminnnn inşallah tinnoşumAminn kuzumm Allahım dualarımızı tövbelerimizii kabul etsiiinn![]()
Evet tatlim. 2 tane cocugum var cok sukurAnneler kulübü üyesi olmuşsun çocuğun var sanırım kaç tane ?
İnşallah kuzum aman dikkat edin kendinizeİlginç doğrusu ya .. bakalım altından ne çıkacak ki umarım çıkmaz![]()
He ya namaz kıldım az sonra uyurum zabaaa burdayımAnaa didiyon muuu. Zabaaa gadaa meeeecbud qaliozzzz bebitommm sahur mahur namaz dirkene
Onu keşfetmek baya zaman aldıSorma kız zor da olsa ona da cozum buldum mesaj yazdıgınız konular var oraya gidiyorum hangi dualara katıldım nereye yazdım diye bakıyorum![]()
HahahahahaHeheheheben bişey etmiyom çiçeğiim tanımadıklarımla konuşmuyom kocişim izin vermez hahaha
( şaka ettim
)
Benim de baya zamanımı aldı ama bulunduİnşallah kuzum aman dikkat edin kendinize
He ya namaz kıldım az sonra uyurum zabaaa burdayım
Onu keşfetmek baya zaman aldı
Sizi tek parça bırakıyorum tek parça geri alayımdikkat
![]()
İyiyim kuzummm msjlari okudum şimdi
Daha simdilik yok amaİyiyim kuzummm msjlari okudum şimdi
Ban yiyen yok sağlar bizimdir hahahaha
Aferinmmm akıllı uslu durmuşsunuz
Beybisi ezan okundu şimdi abdest alıp namaza bebeğim
Sen nasılsın bebeğim![]()
Aman aman olmasinDaha simdilik yok amaolmasın tabi de
Allah kabul eylesin inşaallah![]()
Sağoll kurabiyemmmHahah kendiliğinden toplanan mutfak icat etsinleryeni mi iftar ettin balım afiyet bal şeker olsun
![]()
![]()
Keşkeee öznuşum söyle güzel olmazmıydıKeskee söyle bir mutfak robotu olsa
![]()
Amin inşallah canım cümlemizinki kabul olsun inşallahDaha simdilik yok amaolmasın tabi de
Allah kabul eylesin inşaallah![]()
Allah kabul etsiin esmercim biraz anlatsana kendindenKizlar burada degildim aklim sizinleydi tabiki. Sahur yapiyordum