Sorma kuzum 😔 biz zaten korona da evlendik tam 2020 Eylül'de 🥲
Kac ay gidemedigimiz oldu etti simdi daha sık gittik son zamanlarda sukur
Canımm yaaa çinlere çok beddua ettim ben 😒😒
Onlar 3 5 ayda atlattılar biz daha 2sene 🤦‍♀️
Daha yeni yeni kapalı alanlarda maske kalktı sadece hastanede vaka binden aşşağa olursa kalkcakmış
Eylülün hangi günde kiz evlilikk 2020de bide sen benden 1sene sonra evlenmissin😂

Ne bileyim kız öyle diyolar 😂😂🤣🤣
İlceler daha iyi de kuzum merkeze gelenler kafayı yiyor 😂😂
Biz de yedik esimle 🥲🥲

Ben buzluga atıyorum ıspanagı dograyıp 😂😂🤣🤣 yoksa kac gun yeriz belli olmaz
Aynenn cok kalınca bende öyle de mecbur yiyom sebze 😂😂 bitsin diye yiyorum kocam sağolsun gene alıp getiriyor :D

Canımm yaaa çinlere çok beddua ettim ben 😒😒
Onlar 3 5 ayda atlattılar biz daha 2sene 🤦‍♀️
Daha yeni yeni kapalı alanlarda maske kalktı sadece hastanede vaka binden aşşağa olursa kalkcakmış
Eylülün hangi günde kiz evlilikk 2020de bide sen benden 1sene sonra evlenmissin😂
Kuzzuu bu cinlilerde bi yerde kus gribi tespit etmişler bugun sabah haberlerde gördüm 🤣🤣 simdi de kus gribi getiriyolar sanırım
Maske takan yok ki bi tek ben takıyorum komedi gibi
12 Eylül 🤣🤣 2019 da mı evlendin 😂
Aynenn cok kalınca bende öyle de mecbur yiyom sebze 😂😂 bitsin diye yiyorum kocam sağolsun gene alıp getiriyor :KK70:
🤣🤣🤣 İcimiz dısımız ottt olduu
Yaaa kuzumm kıyamam🥹
Kaç seneniz kaldı peki sonra nereyi istiyorsunuz Diyarbakırı yazmalısınız havacıların lojmanı içinde havuz çay bahçesi vs herşey var ve çok rahat burası her helen gitmek istemiyor bende gün sayıyorum o ayrı :KK70: :süslü:
Su an en az 2 senemiz var o da cıkarsa cıkmazsa daha uzun 😂😂
O yuzden diyorum ya dogudan gelenler burayı begenmiyor köy gibi dusun su an horoz sesi geliyor mesela 🤣🤣🤣
Sen gurbette oldugun icin mi gitmek istiyorsun 🥲🥲

Kuzzuu bu cinlilerde bi yerde kus gribi tespit etmişler bugun sabah haberlerde gördüm 🤣🤣 simdi de kus gribi getiriyolar sanırım

O yuzden diyorum ya dogudan gelenler burayı begenmiyor köy gibi dusun su an horoz sesi geliyor mesela 🤣🤣🤣
sen nerelisin doğulu mu :P

Anladım hakkınızda hayırlısı olsun güzelim inşallah ordan sonraki yerleriniz daha iyi olur mutlu huzurlusun en önemlisi o 🥰

Lojmandayım ben batıya gidip güzel belki bahçeli bir eve oturmak hayalim ve aileme yakınlaşmak🥰
Rabbim nasip eder inşallah 🤲🏻

sen nerelisin doğulu mu :p
Heee Samsun'un dogusundan :KK53::KK53::KK53:
Kocadan sayılıyomu🤣🤣🤣
Agahahah olur tabiki artık onun kutugundensin 😂😂😂
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun güzelim inşallah ordan sonraki yerleriniz daha iyi olur mutlu huzurlusun en önemlisi o 🥰

Lojmandayım ben batıya gidip güzel belki bahçeli bir eve oturmak hayalim ve aileme yakınlaşmak🥰
Rabbim nasip eder inşallah 🤲🏻
Amiinn kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun en hayırlı enn mutlu olacagımız yerlerde görev yapsınlar inşaAllah 💜🤲🏻🤲🏻
Batının en güzel yani dışarda istedigin yerde oturabilmek buranın lojmanlar cok kotu orayı bilmiyorum 🥲🥲
Anaaaa uzman eşleri akskkssksk benimki de uzman ve samsunlu 😂😂
Anaaaa 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 siz simdi nerdesiniz 😂😂 Türkiyenin hangi ucunde

Gel sarılalım hep beraber :KK74::KK74: Fatmazell Fatmazell

Back
X