Oyyy sorma paremm geçen gün iç hazırladım fırına verdik etliekmek çok canımız istedi he yaparız abi bizden daha iyi yapan bulamazsınız şöyle böyle dedi yaptırdık zaten dediklerin fos çıkacağını biliyordum bak ekliyorum yaptıkları etliekmeği :KK70: :KK70:
Son bir ay geldik mi her hafta etliekmek yicem depolayacam karnıma hahaha:KK70:
Ordakj yapılanı hiçbir yer yapamoyor. Kekikliye bayilmistim

Şimdi linoş dedi ya 82-90 ayetler ve son sayfa
Bende sandım ki sadece 82-90 ayetler
Yani aradaki ayetleri okumadım😅😅
Hemen grubun açıldığının ertesi de okudum bitirdim oh dedim rahatım 😅😅
Sonrasında linoş açıklama falan yapmış ama görmedim onları 😅😅
Neyse ki fark ettim de o 82-90 ayetlerin olduğu sayfayı komple okudum tekrardan 3 kez 😅😅
Nasıl uani yaa son 2 sayfa değilmiydi ben öyle hatırlıyorum son 2 sayfayı okudum ben

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

M Mavi Menekse

My_Moonlight06 My_Moonlight06

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

My_Moonlight06 My_Moonlight06 arkadaşım dua istemişti canım benim 🥲🥲🥲
🌺🌺🌺🌺 Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden 😍😍😍 Cookiie Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm 🌺🌺🌺
Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırsın Rabbimmm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲🏻💐
Çokça Aminnn yazmak istedim sadece öyle işte 🥲
Uyyyyy kuzummmm benimmm Allah razı olsun britanem ne kadar değerli benim için :KK68: :KK68: :KK68: :KK60::KK60::KK60::KK74::KK74::KK74::KK74:
Amiiiinnnnnmn İnshaAllah tüm dualarımız ve ibadetlerimiz kabul olsun Rabbim sevindirsin bizi en yakın zamanda 😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

Evet bende hep Perşembe sanıyordum kuzum hatta dedim kızlara ben regl olucam önden okuyacam baktım kurabiye paylaşmış dün gece şok oldum :KK57::KK57:
Yaaa bende biliyor musun pareye hatim icin mesaj atmıstım carsamba dedi ana bi baktım carsamba 😥😥
Ben namaza gidiyorum 🤣
Allah kabul etsin 🤲🏻
Hadi inşallah ben de hallederim 🤣

Dime yaavvvv

Kolay diyosun hadi inşallah 🤤
Kolay kız ben yavas okuyorum normalde bana kolay geldi 😅😅

Elbet kuzum 😍

Vallah ben de öyle sandıydım yaaaa
Yalnız değilmişim 😅😅
Kızlar benim bu sene kafam karıstı acıklayacak olan var mı 🤣
27 Ramazan olunca Kadir gecesi olmuyor muydu bitmesine 3 gün kala. Şimdi baktım bugun 26 Ramazan beynim yanıyor 😅😅
Bazen öyle oluyor kuzum ya hesaplama işlerini bende anlamıyorum 😅
Nasıl uani yaa son 2 sayfa değilmiydi ben öyle hatırlıyorum son 2 sayfayı okudum ben
Haha yok kız son iki değil
Son sayfa okey
Diğeri de ondan önceki değil bir önceki oluyor
Bak ben atayım sana

Screenshot_20220427_171825_tr.gov.diyanet.kuran.jpg

Buradan okuyabilir misin linoşun attığı fotoda okunmuyor. Bu benim teldeki uygulamadan çektiğim foto

Back
X