Ben de gidiyom 😪😪öptüm 🤫😚😚😚😚

good-night-babe.gif

İyi geceler çiçeğimmmmm❤️❤️❤️

MssPARE MssPARE

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

@Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

@Catlak-kurabiye

Cookiie Cookiie

Jou Jou

@Saliha40

@eunja

@Magnifiaque

@SoLeiL12

@Minnosprenses

coconatt coconatt

@My_Moonlight06

@Tweety Bird

@ASSOSyal

@madammor

@Life light

@Morlale8

@Morrmeneksee

@selef0111

💜💜💜 Ve aklıma gelmeyen isimleri olan arkadaşlarım hepimize dua ettim evlat isteyenlere evlat, hamiş olanlara sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almak, bekar olanlara hayırlı kısmetler ...
Allah'ım kabul etsinnnn inşallah 🥰🥲
Yazmayı unuttuğum varsa affola burdaki tüm arkadaşlarımın hacetleri kabul olsun inşallah ...🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Ağzına sağlık canım rabbim kabyl etsin inşallah😍😍🤗🤗

MssPARE MssPARE

@Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

@Catlak-kurabiye

Cookiie Cookiie

Jou Jou

@Saliha40

@eunja

@Magnifiaque

@SoLeiL12

@Minnosprenses

coconatt coconatt

@My_Moonlight06

@Tweety Bird

@ASSOSyal

@madammor

@Life light

@Morlale8

@Morrmeneksee

@selef0111

💜💜💜 Ve aklıma gelmeyen isimleri olan arkadaşlarım hepimize dua ettim evlat isteyenlere evlat, hamiş olanlara sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almak, bekar olanlara hayırlı kısmetler ...
Yazmayı unuttuğum varsa affola burdaki tüm arkadaşlarımın hacetleri kabul olsun inşallah ...🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Amin canım benim, diline yüreğine sağlık. Rabbim seninde gönlünden geçip dilinden dökülen yada dökülmeyen bütün hayırlı dualarını kabul etsin 🤲🏻🥰🤗

MssPARE MssPARE

@Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

@Catlak-kurabiye

Cookiie Cookiie

Jou Jou

@Saliha40

@eunja

@Magnifiaque

@SoLeiL12

@Minnosprenses

coconatt coconatt

@My_Moonlight06

@Tweety Bird

@ASSOSyal

@madammor

@Life light

@Morlale8

@Morrmeneksee

@selef0111

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
aklına gelmeyenlerden olarak rabbim kabul etsin inşallah canım benim. Allah razı olsun 🥰

MssPARE MssPARE

@Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

@Catlak-kurabiye

Cookiie Cookiie

Jou Jou

@Saliha40

@eunja

@Magnifiaque

@SoLeiL12

@Minnosprenses

coconatt coconatt

@My_Moonlight06

@Tweety Bird

@ASSOSyal

@madammor

@Life light

@Morlale8

@Morrmeneksee

@selef0111

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Amiiiiiiinnnnn balımm benim bende sizler için dua ettimm aynı senin dediğin gibi o şekilde 🤩🤩

Ahahahah aynen böyle 🤣🤣

Millet dua gruplarında beyin yakıyordu o ara hey yavrum heyyy sen Nerdeydin joooli 🤣🤣🤣

Ne işi oo herkes bişi ler karıştırıyor ben dış kapının dış mandalı

Alın size Saliha usulu

Amin amin aminnnn lenoşummmm Allah razı olsun çok ♥️
Ben o duada değildim aşkomm🤭

Bir gün arayla muayeneye çağırıyorlar 34 kan parası 54 yol parası 69 ilaç parası yüzüm kızara kızara iş yerinden izin al
Bi saat geliş bir saat bekleme 1 saat de dönüş
Sonra desinler ki Bi yanlışlık olmuş gelecek perşembe çağıracaktık özür dileriz sekreterin hatası desinler
Gel de çıldırma
Ama yüzlerine karşı "önemli değil"
İç sesimde nelere geçtiğini tahmin edersiniz sanıyorum 🤬🤬🤬

Evet kuzuşum başka hatimlerim vardı ona yetişmem lazımdı zaten okumaya zorlanıyorum kuzum namaz bile kılamadım dün kasığımın baskısından karnım.burnumda 🤦‍♀️
Allah kabul etsin kuzum
Doğum normal mi olcak gün aldınız mı🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Bir gün arayla muayeneye çağırıyorlar 34 kan parası 54 yol parası 69 ilaç parası yüzüm kızara kızara iş yerinden izin al
Bi saat geliş bir saat bekleme 1 saat de dönüş
Sonra desinler ki Bi yanlışlık olmuş gelecek perşembe çağıracaktık özür dileriz sekreterin hatası desinler
Gel de çıldırma
Ama yüzlerine karşı "önemli değil"
İç sesimde nelere geçtiğini tahmin edersiniz sanıyorum 🤬🤬🤬
Tabi canım onlara gelince normal ama bizim planlarımız uymuyo yaniii neolcak şimdi gene gitcen 🤦‍♀️

Back
X