- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.882
- 598
Aaa nereyeBitiyor bitiyooooyarın sabahtan yolculuk var
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa nereyeBitiyor bitiyooooyarın sabahtan yolculuk var
![]()
Öznur bak ne diyecem sana kolaylık olur rahat olursun liste bitmiş olur yarınki arkadaşın niyetini atayım bugün iki kişiye oku bir benim zaten okunun bitsin güzelimÖnce kv 3-4 gun sonra kendi anneme![]()
Olur aslında benimde aklıma geldi bu gece esim de yok ikisini birden okuyayım cok cok iyi olurÖznur bak ne diyecem sana kolaylık olur rahat olursun liste bitmiş olur yarınki arkadaşın niyetini atayım bugün iki kişiye oku bir benim zaten okunun bitsin güzelim
En azından okunmadı olma
Özele atayımOlur aslında benimde aklıma geldi bu gece esim de yok ikisini birden okuyayım cok cok iyi olur
Allah razı olsun![]()
Yaa hadi gözünüz aydın olsun canımYok kız abimin nikahı var bugün
Cumartesi akşamı tatlı yapcaz kuzum börek demedi annem![]()
Kv miÖnce kv 3-4 gun sonra kendi anneme![]()
Niye kız
Haa ayy tam gününde birde
dötün görünüyor parisGunaydin beybisular![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
şöyle sabah duşu da alam kendime gelem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
günaydın askoskoloskolar uleynnn hanifeğğğğğğğğğ
![]()
Ne bakıyoruz yaaaaa sabah sabah dusumu aldım ohhh msspare oldum Alla Allaaa varmı bir şey ne var yani cık cık
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
bana da atar mısınÖznur bak ne diyecem sana kolaylık olur rahat olursun liste bitmiş olur yarınki arkadaşın niyetini atayım bugün iki kişiye oku bir benim zaten okunun bitsin güzelim
En azından okunmadı olma
Hahah pariş sabah sabah aşkoloştoşkoşluğa soyundudötün görünüyor paris
bana da atar mısın![]()
Azıcık ucundan ama güzel totom var zenci poposu gibimdötün görünüyor paris
bana da atar mısın![]()
Aşkoşkolar sizi ben soyunurum sanat ruhumda varHahah pariş sabah sabah aşkoloştoşkoşluğa soyundu![]()
Hahaha ayollcumm soyun hayatımcım canımcımAşkoşkolar sizi ben soyunurum sanat ruhumda var![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayatım mi bu yeniler bize iyi gelmedi yahuHahaha ayollcumm soyun hayatımcım canımcım![]()