- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O doğru olduysa gerisi doğru olmuştur
Özümüzü kaybettik Ayolcum yaHayatım mi bu yeniler bize iyi gelmedi yahu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ay ben 3 kez okudum kesin olsun dedim 3 sayfayı okudum
Kesinlikle hahaha zaten bi daha iyice anlamadan başlamıcamO doğru olduysa gerisi doğru olmuştur![]()
Aaa o zaman onlar aynı kişiydi ya KurbikKızlar diğer topiğe baktım da bizim aşkoloştoşkoşlar hala gelmemiş![]()
Ya ben okudum bitti Kurbik beynimi yaktı bir daha okudumO doğru olduysa gerisi doğru olmuştur![]()
Paremm bitanemmm kahvaltımı ettimm öyle bi bakınıyordumm dedim herkes şimdi dünkü dualarıyla başları dönmüştür dedim
Döndük döndük durduk elco nasılsınParemm bitanemmm kahvaltımı ettimm öyle bi bakınıyordumm dedim herkes şimdi dünkü dualarıyla başları dönmüştür dedim![]()
Biz yatmıozgünaydın güzellervalla ben gece sahurda gözümü zor açıyorum siz maşallah bu ne enerji yarabbim
![]()
Günaydın kabakcımGünaydınnnn canlar![]()
Günaydın elçoRööörrrraaayyyydddduuuunnnnnnnnn![]()
Allah kabul etsin bebişimmDöndük döndük durduk elco nasılsın![]()
Gunaydin beybisular![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
şöyle sabah duşu da alam kendime gelem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
günaydın askoskoloskolar uleynnn hanifeğğğğğğğğğ
![]()
Ne bakıyoruz yaaaaa sabah sabah dusumu aldım ohhh msspare oldum Alla Allaaa varmı bir şey ne var yani cık cık
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
Biz yatmıoz
Günaydın kabakcım
Günaydın elço![]()
Tabiii dün bıraktın herşeyi yere evden kaçtın bugün ben gidiyom camlara dikkat ede haaDün gezdim tozdum bu gün pencereleri silicem vallahben gidiyorum
Haaaa birde perdeler yıkanıp asılacak salonun duvarınj halledersem tamam
Tamam balımmm
Tabiii dün bıraktın herşeyi yere evden kaçtın bugün ben gidiyom camlara dikkat ede haa