Yaaa kıyamam 😍😍günün Çiçek gibi geçsiin bebeğimm uğur şans seninle olsunn😘😘
Teşekkür ederim tinnoşummm 🥰❤️❤️
🤣🤣🤣🤣🤣 Ay tinnosum nolcak bu uyku 🥱🥱🥱

Aayy işe mi baslıyorsun cok güzel 🥳🥳🥳
Tebrik ederim hayırlı olsun işin sana sansıyla mutluluguyla gelsin 🥳🥳🥳
Amin teşekkür ediyorum canım 🥰
işe mi başlican minnoş :)

ben de ettim sana adını budunu söyledim hem de :)
Ebet kuzum 🥰❤️

Çok şükür gördüm bugün bebeği de kalbi de güm güm 😍😍 doğum pakedini hallettik hemen 9barkod verdi kan idrar aldılar bakalım bayramdan sonra görüşcez sonuçları🥰
Maşallah maşallah canım 😍 😍
Sağlıkla sıhhatle büyüsün, vakti zamanında Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah 😍 😍 sankim oğlun olacak gibi hissediyorum 😅 😅

Maşallah maşallah canım 😍 😍
Sağlıkla sıhhatle büyüsün, vakti zamanında Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah 😍 😍 sankim oğlun olacak gibi hissediyorum 😅 😅
Amiiin inşaAllah canım benim 🥰🥰
Yaa öyle mi diyosunnn bakalım ne olacak bana hiçbişey doğmuyo şimdilik 😍 ama gidip şu teorilere bakabilirim aksksksksks

Allah razı olsun kuşum benim 😍 inşallah rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın en güzel en hayırlı zamanda. valla yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyo 😏 birbirimize o güzel müjdeli haberi verelim inşallaaaah 😍

ben de seni yerim kuzum benimmm güzel kalplim 🥰:KK60::KK23:
:KK60: :KK60: :KK60: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: canım ozommmmm kıyamam senin gözyaşlarınaaa duygusal ozommmmm

Bilmiyorum ki dün çok bişey yapmadım ama sinir oldum kendime tam dalıyorum sanki bişey olmuş gibi sıkıntı basıyor geri uyan. Geri dal geri uyan vs 😒😒 kendimi eşek sudan gelinceye kadar pataklayasım var 😅 😅
tenor.gif
Sakinn ol bebeğim Şöylee gelllll

cuddle-love.gif

Back
X