- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallahAmiiin inşaAllah canım benim
Yaa öyle mi diyosunnn bakalım ne olacak bana hiçbişey doğmuyo şimdilikama gidip şu teorilere bakabilirim aksksksksks

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallahAmiiin inşaAllah canım benim
Yaa öyle mi diyosunnn bakalım ne olacak bana hiçbişey doğmuyo şimdilikama gidip şu teorilere bakabilirim aksksksksks
Ooo maşaallahhhhÇok şükür gördüm bugün bebeği de kalbi de güm gümdoğum pakedini hallettik hemen 9barkod verdi kan idrar aldılar bakalım bayramdan sonra görüşcez sonuçları
![]()
Sakinn ol bebeğim Şöylee gelllll
![]()
nerdesin hiç görmüyozAnaamm bir hatıralayan daha cıktı
Valla hep buralardaydım ben yaşıyorumda![]()
Dövelim hakettiKız hiç gelmüyün ki![]()
Çok şükürrrr meleeğiiimmmmmmOhh çok şükürrr bitanemmmm hamd olsunnn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
öyle öyle yaşım kemale eriyoTövbeler olsun ozommm öyle şeyler dene çok ayıp ne yaşlanması yaaf![]()
Hepimiz genç ve sexsiiii bayanlarızöyle öyle yaşım kemale eriyo![]()
Okuyorum ama arada siziKız hiç gelmüyün ki![]()
Ya şaka bi yana ramazanda pek aktif olamadım canım genelde uzaktan okudum gectim çoğu şeyinerdesin hiç görmüyoz
Dövelim haketti
Benkızzzz sen yaşıyor musun nerelerdesin kaçakkkkkk
Gece zor uyandim perim cidden kötüydüm sabah uykusu bana gelmiyorBazrn oluyor parem gün içimde uyuyunva insan öyle oluyor
Terbiyesizz garııBenkaramel Latte etiket yaptım ilk başlarda hiç gelemedi selam vermedi sonra raahtsiz etmeyim diye listeden çıkardım aynen gelmiyor oysa çok sohbetimiz oldu döverek mi ne mucizem
![]()
Ya aşk olsunBenkaramel Latte etiket yaptım ilk başlarda hiç gelemedi selam vermedi sonra raahtsiz etmeyim diye listeden çıkardım aynen gelmiyor oysa çok sohbetimiz oldu döverek mi ne mucizem
![]()
İltifat ediyosunuz
Bence dövelim![]()
Bu ramazan seni neettiii asıl zaman geçsin diye buraya gelmen lazımdıİltifat ediyosunuz![]()