- 27 Mart 2019
- 30.470
- 112.770
- 598
Hahahahaha yerim seniNe yapammm paremmm şey gibi olduuu Mehmet Ali bey ben Amerikadan bağlanıyorum yayına giibi oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha yerim seniNe yapammm paremmm şey gibi olduuu Mehmet Ali bey ben Amerikadan bağlanıyorum yayına giibi oldu![]()
Aaa öylemiiYeni uyandım kuzum ben yayına yurtdışından bağlandığım için biraz geriden geliyorumne yapıyon nasılsın
![]()
Ya benim bunlardan olmuyor deli oldum giflerle uğraşıyorum![]()
Bendee seniiii yiriiimmm paremmm![]()
Evet kuzum öğlen şu an saat 12:13 afiyet olsun şimdiden yeni görüşürüz o haldeeAaa öylemiisabahmı orda yeni uyandım derken
Bende iyim cok şükür davete gidicemde hazırlanıyorum![]()
Ahh neden paremmmYa benim bunlardan olmuyor deli oldum giflerle uğraşıyorum
Aa cok iyi yaEvet kuzum öğlen şu an saat 12:13 afiyet olsun şimdiden yeni görüşürüz o haldee![]()
Ayyyyyyy benim geboşummmm sen benim tatlı ballı lokumumsunBen canın değilmiyimmm![]()
Tipe bak hele hahahahahah
Aşkoommmmm linoşuummm benimm ball balllAyyyyyyy benim geboşummmm sen benim tatlı ballı lokumumsun![]()
![]()
ağlama kıyamam
![]()
Ohhhhh süper afiyet olsun canım hayırlı iftarlar olsunnnnGörüşürüz kuzum bende iftara davetliyim bugün onun için yemek telaşım filan yok rahatım diye takılıyorum![]()
Bebeğim lokumummmm geboşum yerim seniiiii birtanemmmmAşkoommmmm linoşuummm benimm ball balll![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bilmiyorum kiAhh neden paremmm![]()
Ne yapammm paremmm şey gibi olduuu Mehmet Ali bey ben Amerikadan bağlanıyorum yayına giibi oldu![]()
Çoook özledimm konuşamadık doğru dürüstBebeğim lokumummmm geboşum yerim seniiiii birtanemmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Özledin mı beniiiii![]()