Canlarım ciğerlerim ballı böreklerim 🤩🤩🤩
Ben sabah 5 buçukta yola çıktım memleketime doğru Rabbim sağ salim hayırlısıyla gidip dönmek nasip etsin 🤗
MssPARE MssPARE el salla 3 saate konyadan geçicim🤪🤪🤪

Hepinize şimdiden hayırlı bayramlar güzel kızlarım hepinizi çok seviyorum hiçbirinizi görmesek de kalpte sıcaklığınızı derinden hissediyorum hepinizi kocamaaannn öpüyorum 😘😘😘😘😘

@Ballikabak 🌺
MssPARE MssPARE 🌺
@Fatmazell 🌺
@Tweety Bird 🌺
@ozo1907 🌺
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 🌺
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 🌺
@Jou 🌺
@karamel Latte 🌺
@BlueBerry4268 🌺
@mavikelebek34 🌺
@Minnosprenses 🌺
@D u t 🌺
@coconatt 🌺
Cookiie Cookiie 🌺
ASSOSyal ASSOSyal 🌺
N NesNa 🌺
@madammor 🌺
@Saliha40 🌺
Allah razı olsun canım benimmmm sana da hayırlı bayramlar şimdiden 😘
Rabbim çok çok güzel bir bayram geçirmeni nasip etsin... Çifte bayramın olsun İnşaAllah Aminnn 😍💖

Hayırlı sahurlar, hayırlı bayramlar olsun inşallah 🥰
Arefe günü yapılan dualar da kabul olur diye biliyorum. Dualarda buluşalım
Rabbim kimin gönlünde ne sıkıntısı varsa tez vakitte feraha çıkarsın inşallah
Kimin gönlünde ne dileği varsa da hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tez vakitte
❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim @Ballikabak MssPARE MssPARE @Lna16 @Minnosprenses @coconatt Cookiie Cookiie @ozo1907 @bir mucizee ASSOSyal ASSOSyal @Tweety Bird My_Moonlight06 My_Moonlight06 @Jou @D u t @mavikelebek34 @Fatmazell @Mabellee @Saliha40 @Laavinia N NesNa @madammor @karamel Latte @BlueBerry4268
Allah razı olsun tatlımmm seninde şimdiden bayramın mübarek olsun 😍 Rabbim seninde gönlünden geçen bütün dualarını hayırla kabul etsin İnşaAllah Aminnn 😘💖

Ne güzel şeyler yazmissiniz :KK23: :oops: :KK68:, iyiki dua grubu yapmışım ki sizleri tanımışım
Meleklerin benim,bal lokmalarım,tulumba tatlılarım,fıstıklı dondurmalarım,tirilicelerim,kalbi guzellerim💕🌷🌹💜🥰🌼

@bir mucizee konya dan geçtin mi soğuk sular içtim mi
pare seni seviyor
Bir selam verdin mi 🥰🌼🌹🌷😘

@Lna16 kuzum bende iyi ki tanıdım sizleri hep diyorum dua grupların da tanıştık rabbim kendi yolunda birleştirdi inşallah dualarımızın kabulü sevinci yaşatır ⚘🌼🌹🌷😘

Uzaklar da bir kalbi güzeli
O ne tatlı diller
Allah dualarını kabul etsin
Kucağına versin bebeler

Eki Görüntüle 3058943

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
N NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
My_Moonlight06 My_Moonlight06
@Tweety Bird
Hem arefe günün hemde Bayramın mübarek olsun paremm 😘 Rabbim gönlünden geçen bütün dualarını en kısa zamanda en hayırlı şekilde kabul etsin İnşaAllah Aminnn 😍😘

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim hu huu
tenor.gif

Öpeyim de kaçayım 🥰🥰
Zabahaaa görüşürük findukum 🥰🥰

Back
X