- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Evet mesela dün beni kurtardı eşim gecenin bir yarısı acıkıncaHe ya icat edenin elini öperimzor zamanların kurtarıcısı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet mesela dün beni kurtardı eşim gecenin bir yarısı acıkıncaHe ya icat edenin elini öperimzor zamanların kurtarıcısı
![]()
Oy beniim tatlı kurabiyemmm
Tamam bitanemOy beniim tatlı kurabiyemmmgece belki çişe kalkarsan dürtüver benii çiçeğimm
![]()
Benim en pratik kıymalı makarnaPratik tarifi olan söylesin minnoşMinnosprenses gibi kebap yapacak olan varsa hiç sormadım farz edin
![]()
![]()
FaslıBen namı değer Faslı GelinYabancı ben değilim aslında ama öyleymisim gibi konuşuluyor bazen
.. Eşim yabancı Faslı olan o
Ben dibine kadar angaraliyimmm canım![]()
Sağol canm benim aleyküm selamHayırlı yolculuklar kuzum
Hayırlı bayramlar selam söyle ailene![]()
Sağol çiçeğimHayırlı yolculuklar fatmam
Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah
Ama bu listeye beni eklememişsin![]()
![]()
Bilmiyorum ki çiçeğim olsunnnnSağol canm benim aleyküm selam
Sağol çiçeğim
Yaaaa nasıl olmuş anlamadm ama yapmıştım senide![]()
Amin canm benim sağolasınAllah razı olsun canım benimmmm sana da hayırlı bayramlar şimdiden
Rabbim çok çok güzel bir bayram geçirmeni nasip etsin... Çifte bayramın olsun İnşaAllah Aminnn![]()
Ye benim kalbimi yiyebilirsinBilmiyorum ki çiçeğim olsunnnn
Ben biliyorum kalbini sesinnnn mucizemmmm![]()
Yok beybim ben evtimeİnşallah canım benim![]()
bayramda nerdesin bakim sende gitcen mi kv ye
![]()
Anacuğumla görüntülüdeydim kuzuş sen napiyinNapiyiniizzz looo
Ooo iyimiş cano yarın anneme gidiyoreeeAnacuğumla görüntülüdeydim kuzuş sen napiyin![]()
Oyyy gözün aydın git tabiiOoo iyimiş cano yarın anneme gidiyoreee![]()
He vallahaa anneme kiracilar geliyormuş akşama babanneme kalcaz hep beraber mecburOyyy gözün aydın git tabii![]()
Pita ekmek yapmaya çalışıyorum canımcımm son iftaraNapiyiniz looo dedim görmediler totommm![]()
Oyyyyy çok güzel oluyo ya ooo sıcak sıcak tereyağ sür yeePita ekmek yapmaya çalışıyorum canımcımm son iftara![]()
Olsunn kızz gönüllerin sığdığı yere herşey sığarHe vallahaa anneme kiracilar geliyormuş akşama babanneme kalcaz hep beraber mecbur![]()