Beybitolarımm hele helee sizlere baldan tatlı bebiş nasip etsinn rabbimmm 🤲🤲
Anne olmak isteyenlere anne evladına kavuşmak isteyenlere kavuşmaya nasip etsin 💜
Allah herkesin eline balıkaymakk gibii bebek nasip etsin kimsenin eline boş bırakmasın allahıımmmm hep ömrü uzun olsun inşaallah bahtı açık olsun 💜

Eki Görüntüle 3059238

@D u t
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@BlueBerry4268
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
MssPARE MssPARE
@Elhan
@Lna16
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@H a p p y
@coconatt
Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@Almila0606
@Magnifiaque
M Mavi Menekse
My_Moonlight06 My_Moonlight06

Rabbim gönlünüzden geçen hatta kimseye diyemediğiniz her isteğinizi önünüze sersin inşallah ❤️
İyi bayramlar hepinize 😘

Saliha40 Saliha40 salihacım benim not defterimde kalmış nickler yoksa senide etiketler dim ama beğenmedim basmanda artık çok ayıp ediyorsun

Durumunu bilmiyorum pek ama allahh dilediğinde dileklerini kabul eylesin inşallahh 🤲

Hic sevmiyorum bayramları. Yıldım bebe soranlardan yok iste yok tövbe yaratıcı ben miyim.. Türk filmi vardı Fatma girik oynadığı bos besik diye orada abarttılar derdim çidden de o filim gibi hayatım. Zorla strese sokacak millet..
Buyüzden bana beğenmedim basıyorsun peki diğerlerine basıyormusun çok merak ediyorum ?

Hic sevmiyorum bayramları. Yıldım bebe soranlardan yok iste yok tövbe yaratıcı ben miyim.. Türk filmi vardı Fatma girik oynadığı bos besik diye orada abarttılar derdim çidden de o filim gibi hayatım. Zorla strese sokacak millet..
Belki sen benden daha eski evlisindir benim henuz evleneli 1 bucuk yıl oldugu halde gelen gecen yolda gören bile yok mu birşey diye soruyor..
Üzgünüm insanların cenesini kapatamayız 1 olsa 2 yok mu yap derler hayat bu. Bazılarımızın da imtihanı bu. Soranlara siz mi büyütüceksiniz de gec bu kadar takılma
Sabır sabır sabır sadece..
Rabbim gönlümüzün dileğini versin inşaAllah 🤲🏻

Hayırlı bayramlar canlar yoğun geçiyor bakamıyorum ben hepinizi çok öpüyorum 🥰🥰

Cümleten huzurlu mutlu şeker gibi bayramlarimiz olsun canımlar🤲💜🍒🍒🍒🥰🥰😘

Anne olmak isteyenlere anne evladına kavuşmak isteyenlere kavuşmaya nasip etsin 💜
Allah herkesin eline balıkaymakk gibii bebek nasip etsin kimsenin eline boş bırakmasın allahıımmmm hep ömrü uzun olsun inşaallah bahtı açık olsun 💜

Belki sen benden daha eski evlisindir benim henuz evleneli 1 bucuk yıl oldugu halde gelen gecen yolda gören bile yok mu birşey diye soruyor..
Üzgünüm insanların cenesini kapatamayız 1 olsa 2 yok mu yap derler hayat bu. Bazılarımızın da imtihanı bu. Soranlara siz mi büyütüceksiniz de gec bu kadar takılma
Sabır sabır sabır sadece..
Rabbim gönlümüzün dileğini versin inşaAllah 🤲🏻
Öyle tabii ben bile o mana demedim dua ettim şu hamile durumda dualar kabul olur diye nese sinirlerim bozuldu 💜

Şeker tadında bir bayram sözü çok sıradan gelebilir ama o kadar anlamlı ki. Maalesef psikolojik baskılar, laf sözler hiç bitmiyor. kanayan yaralarımızı bile bile canımızı acıtmayı sever insanoğlu
O yüzden hepsini nokta nokta edin verin cevaplarını.
Bayramınızı zehir etmelerine izin vermeyin
Hayırlı bayramlar olsun herkese 🥰🥰

Yoğunum okuyamadım tüm mesajları ama seviyorum sizi 🥰🥰

Eki Görüntüle 3059238

@D u t
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@BlueBerry4268
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
MssPARE MssPARE
@Elhan
@Lna16
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@H a p p y
@coconatt
Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@Almila0606
@Magnifiaque
M Mavi Menekse
My_Moonlight06 My_Moonlight06
Oyyy çookça amin çokçaaa Rabbim bir sonraki bayrama kucaklarımızda yavrularımızla girmeyeyi nasip etsiiinn kuzumm🙏🏻🙏🏻❤️❤️😍😍 hayırlı nice bayramlea çiçeğim sağol🌺🌺

Oyyy çookça amin çokçaaa Rabbim bir sonraki bayrama kucaklarımızda yavrularımızla girmeyeyi nasip etsiiinn kuzumm🙏🏻🙏🏻❤️❤️😍😍 hayırlı nice bayramlea çiçeğim sağol🌺🌺
Kuzummm benimm teşekkür ederimm beni yanlış anlamadınnn sanki kötü birşey demişimde saliha beğenmedim bastı gerçekten üzgünüm

Back
X