Bende uzaktayım tiniminim kimisi uzağı yakın kimiside yakını uzak ediyor. İlla laf yiyecekler 😏

En güzeli sanki susunca "Aa susuyor, cevap vermiyor." deyip susuyorlar. 😏
Aynen öyle valahi susmamak en iyisi uzak dursunlar biraz 😑
En iyisi kuzum hatta de ki
Kocamla ne zaman sevişeceğimi size mi sorcam
Valla ya, 😬 😬
Böyle cevaplar lazım öglelerine yüzleri kızaeacak ki ağzını açamasınlar
Kız 😂😂😂😂🤣🤣🤣
Ne iyi laf etmişsin 😂
En güzelini yapıyonn kuzummm diğer türlü olan bize olcak😍
Bana kendi stresimiz yetiyor zaten olan onlara olsun 🥰

Kıslarrr gelin hele sağın solun dediğini boşverin bana yardıma gelin kafanız dağılsın benim yapraklarda bitiversino_O:KK48:
M Mavi Menekse Jou Jou Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye coconatt coconatt :KK49:
98906BE6-25FC-47CB-BC38-23AD5E783945.webp

Aynı benim taktik 🤣🤣🤣
Masayı dolana kadar ac sonra sar sar gitsin 😂😂
Kolay gelsin kuzucum anlamadan yorulmadan bitsin 🥰🥰
Yarın bidon yaprağım kalmış sıcaklar bastırmadan sarayım buzdolabına atayım dedim amma belim de koptu yatıyom biraz tekrar sarmaya oturuyorum🙈😂 sağol çiçeğim inşallah hemen biter 😘

dolaba atınca hazır iyi olur ama tek başına yapması çok zorlar kız 🤦🏻‍♀️😂
Vala öyle zor oluyor tek başıma ama yapmazsam da sıcaklar bastıracak kötü olacak yapraklar emek emek kurdu babanemiz🥲 bitiremezsem yarına sararım artık nasıl olsa gündüzleri elim boş gönlüm hoş:KK70:

Vala öyle zor oluyor tek başıma ama yapmazsam da sıcaklar bastıracak kötü olacak yapraklar emek emek kurdu babanemiz🥲 bitiremezsem yarına sararım artık nasıl olsa gündüzleri elim boş gönlüm hoş:KK70:
O zaman beline koluna kuvvet cınım 😂😂 birgünden bitirmek zorunda değilsin dediğin gibi iki güne biter Allahın izniyle. Yakın olsak gelirdim benimde elim boş gönlüm hoş 😂😂

Yarın bidon yaprağım kalmış sıcaklar bastırmadan sarayım buzdolabına atayım dedim amma belim de koptu yatıyom biraz tekrar sarmaya oturuyorum🙈😂 sağol çiçeğim inşallah hemen biter 😘
Amaniinn yarım bidonu nasıl sarıcan aynı gunde tam deluu 🤣🤣
Kolayların en kolayı gelsin bacım sana 🥰🥰

Can kızlar hayırlı bayramlar minnoşlarımm😍

Burda seni anlayan senin gibi hissetmiş olan ve hala öyle hisseden o kadar çok kişi var ki isim isim yazamam ama onlardan biride benim.

"Kafana takma, kimseyi duyma, görme...vs" demek yaşamayan birileri için söylerken basit ama bizler için basit değil heleki icraate dökmesi hiç basit değil. Bu yüzden birisi sana birşey söylediğinde yada sorduğunda o kişiyi bozacak cevap vermediğin müddetçe tepene tepene vururlaren acıyan yerinden hemde. Eğri çiviye kimse vurmaz hep dik olana vururlar belki ama sen yinede dik dur. Başkalarının yanında içine at yalnız kalınca ağla dök ne varsa. Bizler hep burdayız ne anlatmak istersen dertleşmek istersen. Yapabildiğimiz tek şey dua etmek ve dertlerimizi paylaşmak olsada bu bile bazen yetiyor inan bana. Bizi bizden başkası anlamaz.

Şu mübarek günlerde Rabbim bir an önce ama hayırlı ve sağlıkla evlat kokusunu tattırsın sanada 🤲🏻
Sana da ve isteyen herkese nasip etsin kuzu

Aminn kuzum
Kesinlikle öyle
Cevabını vermeden susmuyor insanlar bende hep sessiz kaldım ama en son cevaplarını verince biraz olsun susmuşlardı
Dediğin gibi yaşamayan bilemez
Bn veremiyorum hepsi buyuk koca kadinlar . Gerçi yasit yada küçük olanlarda var . Gecen muhatabım değil hocaya git ufursun diyor nutkum tutuldu edepsizlik yapip laf veremedim.

Back
X