Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatoşum çok güzel kalem gibi sararımmm hemen geliyorummmmKıslarrr gelin hele sağın solun dediğini boşverin bana yardıma gelin kafanız dağılsın benim yapraklarda bitiversin
M Mavi MenekseJou
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
coconatt
Eki Görüntüle 3059355
Tamam neyse çok şeetmeyelimSaliha40 salihacımm seni etiketlemedim diye sana demedim anlamına gelmezkii ben herkes için geçerli dedimm bidaha öyle yanlış anlama beni çoğu burda bilen bilir
![]()
Ben babanneme geldim ve çok sıkıldımTamam neyse çok şeetmeyelimbööönnn bayrammm yok mu kv kp elti görümce dırdırı
![]()
Allah razı olsun canım benimNice sağlıklı hayırlı tatlı bayramlara![]()
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorumsevdiklerinizle bol sarılmalı hasret gidermeli bayramlar dilerim
Eki Görüntüle 3059216
MssPARE
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
bir mucizee
Fatmazell
D u t
Saliha40
Lna16
N NesNa
@sebbo
Noisy Girl
M MaviMabellee
@Ballikabak
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@madammor
@Magnifiaque
@karamel Latte
Hay benBn veremiyorum hepsi buyuk koca kadinlar . Gerçi yasit yada küçük olanlarda var . Gecen muhatabım değil hocaya git ufursun diyor nutkum tutuldu edepsizlik yapip laf veremedim.
Ben çok gezdim bu bayramBen babanneme geldim ve çok sıkıldım![]()
Hayırlı huzurlu Bayramlar paremmEki Görüntüle 3059229
Eki Görüntüle 3059230
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Ooyyy bizde öyle yok vallaha insan evini özluyor bi kv bi anam bi babannem bi anneannem.başka yok ama neticede insan evini arıyorBen çok gezdim bu bayrampert haldeyim
Aynen evi gibi olmuyor ya hiç bir yerOoyyy bizde öyle yok vallaha insan evini özluyor bi kv bi anam bi babannem bi anneannem.başka yok ama neticede insan evini arıyor
Vallaha ter basıyo artık evde çıplak gezmek istiyorumm o dereveAynen evi gibi olmuyor ya hiç bir yer![]()
Sıcak yaf havalar da bi tuhafVallaha ter basıyo artık evde çıplak gezmek istiyorumm o dereve
Aslınd aburası Baya soğukk bana gerdlerrrSıcak yaf havalar da bi tuhaf![]()
Valahi ben memlekete gidemedim ama dedikodular ayağıma kadar geliyor annem sağolsun yeni gelmişler babanemlerden bir saattir halamları dedikodusunu ediyordukTamam neyse çok şeetmeyelimbööönnn bayrammm yok mu kv kp elti görümce dırdırı
![]()
Kalbindeki ok olayım canım parişimmHepinizi özledim yavrular canlar fıstıklar aşkoşkolar hayatımlar❤
⚘
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Bende seni özledim paremm nasılsınHepinizi özledim yavrular canlar fıstıklar aşkoşkolar hayatımlar❤
⚘
![]()
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
Yaaa sen ne romantik şeysin öyleeeKalbindeki ok olayım canım parişimm![]()
Wuu beybi aslan burcuyumYaaa sen ne romantik şeysin öyleee![]()
![]()