Ben şok ne oliyi konuma ne yaptınız taciz ediyorlar bana etiketle dokunup elliyorlar :KK57: :KK57: :KK57: :KK57: :KK4::KK4::KK4::tokat::tokat::tokat::oops::oops::oops:
Hahahahahaha cok güzel yazdık ammmaaaa :oops: iyi yaptık değilmiii ASSOSyal ASSOSyal Fatmazell Fatmazell

Hatta paremm daha önce bilseydimm ben direk yazmıştımm :D gittim başka yerede doldurdum etiketii :D

Son düzenleme:

dans-smileyi-hareketli-resim-0040.gif
O zaman danss paremmmmm:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
dans-smileyi-hareketli-resim-0040.gif

2seneden sonra ilk defa dolu dolu bayram yaşıyorum Selinim valla 😂🤗 Cok güzel şükürler olsun bu bayram :KK68: Ondan pek giremiyorum buralara 😂🤭
Yaaaa çok güzel Mervemmmm tadını çıkart sevdiklerinle :KK23: :KK36: Rabbim bozmasın 😍😍😍
Kurban bayraminda da ben giremem büyük ihtimalle şimdiden stok ediyorum buraya hamiş jaahhaajaj :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::skandal:

Yaaaa çok güzel Mervemmmm tadını çıkart sevdiklerinle :KK23: :KK36: Rabbim bozmasın 😍😍😍
Kurban bayraminda da ben giremem büyük ihtimalle şimdiden stok ediyorum buraya hamiş jaahhaajaj :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::skandal:
Allah razi olsun kuzumm ama yoruldum vallahi ya dünden beri geziyoruz eve geldik attim kendimi yataga 🤭😂 Artik yarin bi yere gitmem yeter bu kadar dedim eşime :KK48:
Hadi kurbanda da sen gezersin insallah ben kurbanda pek gidemem 40imiz cikmamis olur otururuz evde 😁🤷🏼‍♀️

Beybitolarımm hele helee sizlere baldan tatlı bebiş nasip etsinn rabbimmm 🤲🤲
Anne olmak isteyenlere anne evladına kavuşmak isteyenlere kavuşmaya nasip etsin 💜
Allah herkesin eline balıkaymakk gibii bebek nasip etsin kimsenin eline boş bırakmasın allahıımmmm hep ömrü uzun olsun inşaallah bahtı açık olsun 💜

Eki Görüntüle 3059238

@D u t
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
Madammor Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
MssPARE MssPARE
@Elhan
Lna16 Lna16
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@H a p p y
@coconatt
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
Lavinia_98 Lavinia_98
@Almila0606
@Magnifiaque
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
Balimmmmm seninde bayramın mübarek olsun 💐💐💐💐💐 bu beğenmedim niye atılmış sana anlamadım

Balimmmmm seninde bayramın mübarek olsun 💐💐💐💐💐 bu beğenmedim niye atılmış sana anlamadım
Etiket etmemişim oyüzden 🤭 aslinda kendisini cok tanımıyorum kuzu aklimada gelmedi 🤷‍♀️
Herkes için geçerli dedim aslında bi etiket için değil tanıdığım kim varsa kutladım bu ilk değil de nese 🤭🤭

Bitanemmm nerelerdesin bayram koşuşturmaca galiba göremedim seni🤩🤩

Back
X